Δεύτερη κίτρινη, VAR και… απευθείας κόκκινη: Ο Άμραμπατ τα έζησε «όλα» στο 94ο λεπτό με το Μαρόκο! (vid)

Από την κόλαση στον… παράδεισο και πάλι πίσω. Ο Σοφιάν Άμραμπατ είδε το Μαρόκο να μένει εκτός συνέχειας του Κόπα Άφρικα με ήττα – σοκ, και αποβλήθηκε στο 94ο λεπτό, σε μία πολύ περίεργη φάση. Τα «είδε» όλα στο φινάλε του παιχνιδιού, δεν ολοκλήρωσε την αναμέτρηση λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας!



Δεύτερη κίτρινη, VAR και… απευθείας κόκκινη: Ο Άμραμπατ τα έζησε «όλα» στο 94ο λεπτό με το Μαρόκο! (vid)

Δεν διανύει σε καμία περίπτωση τις καλύτερές του ημέρες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν έχει αποδώσει ό,τι θα περίμεναν οι «κόκκινοι διάβολοι» και αντιμετώπιζε το Κόπα Άφρικα με το Μαρόκο, ως μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις.

Ο λόγος για τον Σοφιάν Άμραμπατ, ο οποίος εν τέλει βίωσε έναν οδυνηρό αποκλεισμό από τη Νότια Αφρική, με τη χώρα του να τίθεται εκτός συνέχειας, μετά το τελικό 2-0.

Ωστόσο, η στιγμή που δεν θα ξεχάσει εύκολα ο ποδοσφαιριστής, έλαβε χώρα στο 94ο λεπτό. Ο Άμραμπατ προσπάθησε να ανακόψει μία αντεπίθεση και ο διαιτητής του έδωσε μία δεύτερη κίτρινη κάρτα, σε μαρκάρισμά του πάνω στον Μοκοένα.

Ωστόσο, άμεσα κλήθηκε από τον VAR για να ελέγξει την φάση. Άπαντες πίστεψαν πως δεν θα αποβληθεί και πως η κάρτα θα παρθεί πίσω. Και όμως, το «πράγμα» έγινε χειρότερο. Δέχθηκε τελικά κόκκινη κάρτα, δεν ίσχυε η κίτρινη, αυτή ήταν που αναιρέθηκε από τον VAR! Και κάπως έτσι, το Κύπελλο Εθνών Αφρικής τελείωσε άδοξα για τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δημήτρης Μανάκος