Τα 13 λεπτά που όλοι… γίναμε Ρέξαμ: Το απόλυτο «ξέσπασμα», τα συνθήματα και η ειρωνεία στο ημίχρονο! (vid)

Δύο κατηγορίες διαφορά, 7.000 κόσμος να την ακολουθεί στο «Ίγουντ Παρκ» και η Ρέξαμ να παίρνει προβάδισμα κόντρα στην Μπλάκμπερν στο 19ο λεπτό. Πανζουρλισμός από το κοινό της, απίθανα συνθήματα στις εξέδρες. Δεν ξέχασαν πάντως οι φίλοι των γηπεδούχων και απάντησαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου!



Τα 13 λεπτά που όλοι… γίναμε Ρέξαμ: Το απόλυτο «ξέσπασμα», τα συνθήματα και η ειρωνεία στο ημίχρονο! (vid)

Γνωρίζαμε εξαρχής πως το εγχείρημα της Ρέξαμ στο Κύπελλο Αγγλίας ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Δεν θα μπορούσε να περιμένει πολλά από την αναμέτρηση με την Μπλάκμπερν, η διαφορά των δύο ομάδων από πλευράς ποιότητας ήταν πολύ μεγάλη.

Ωστόσο, ουδείς στο «Νησί» σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. Ούτε οι 7.000 φίλοι της ομάδας που αποφάσισαν να αφήσουν την Ουαλία και να ακολουθήσουν τη Ρέξαμ, ούτε ο προπονητής του club, ούτε κανείς. Η Μέιντστοουν έδωσε το παράδειγμα και η Ρέξαμ μετέβη στο «Ίγουντ Παρκ», με μοναδικό στόχο να φτάσει στον 5ο γύρο του FA Cup και εν συνεχεία να βρει στον δρόμο της τη Νιούκαστλ.

Όλο αυτό κράτησε για 13 λεπτά. Ο Σμόντικς σκόραρε δις, ο Γκάλαγκερ διεύρυνε τον δείκτη του σκορ και η τάξη αποκαταστάθηκε. Ωστόσο, με το σκορ στο 2-1, οι φίλοι της Ρέξαμ διέκριναν την ανησυχία του κόσμου των γηπεδούχων και παρότι έχαναν, θέλησαν να τους πικάρουν.

«Είναι 2-1 και ακόμη δεν τραγουδάτε», επαναλάμβαναν ξεκάθαρα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, το 3-1 είναι γεγονός. Ήρθε η απάντηση. «Είναι 3-1 και ακόμη δεν τραγουδάμε», ειπώνεται από τον κόσμο της Μπλάκμπερν.  Αυτή είναι η μαγεία του FA Cup!

Δημήτρης Μανάκος