Τότε δεν ήξερε, τώρα είναι ευλογημένος: Η μέρα που ο Κλοπ «προετοιμάστηκε» για το Άνφιλντ (vid)

Πριν από 10 χρόνια ο Γιούργκεν Κλοπ βρέθηκε στο «Άνφιλντ» ως αντίπαλος προπονητής. Απολάμβανε κάθε στιγμή, κάθε χώρο του γηπέδου. Κατεβαίνοντας προς τον αγωνιστικό χώρο, ακούμπησε την γνωστή ταμπέλα. Πού να ‘ξερε… Τότε δεν μπορούσε να το σκεφτεί. Τώρα, θα το θεωρεί ευλογία εκείνο το μικρό άγγιγμα που έμελλε να γίνει ολόκληρη ιστορία…  



Τότε δεν ήξερε, τώρα είναι ευλογημένος: Η μέρα που ο Κλοπ «προετοιμάστηκε» για το Άνφιλντ (vid)

Είναι η 4η μέρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Γιούργκεν Κλοπ από τη Λίβερπουλ το προσεχές καλοκαίρι και το σοκ παραμένει αρκετά ισχυρό σε ολόκληρη την κόκκινη πλευρά του Μέρσεϊσαϊντ.

Μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου κάθε εντός έδρας ματς των «κόκκινων» θα είναι μια γιορτή κατά την οποία ο κόσμος θα ευχαριστεί και θα εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τον Γερμανό κόουτς για όσα έχει προσφέρει από το 2015 μέχρι σήμερα.

Ο Κλοπ, πίσω στο 2014, όταν ακόμα βρισκόταν στον πάγκο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, έναν χρόνο μετά την παρουσία στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, βρέθηκε στο «Άνφιλντ» ως αντίπαλος για φιλικό προετοιμασίας.

Στους παλιούς εσωτερικούς χώρους του γηπέδου, κοιτούσε τα πάντα γύρω του, απολάμβανε την παρουσία του στο ιστορικό γήπεδο, έδειχνε μαγεμένος και δεν δίστασε ν’ ακουμπήσει την ταμπέλα με το «This is Anfield». Πού να ‘ξερε τότε, τι του είχε επιφυλάξει η μοίρα…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης