Ξεκίνησαν τα σενάρια: Ο Ντε Τζέρμπι στην Μπαρτσελόνα ή οι Καταλανοί «δυσκολεύουν» απλώς τη Λίβερπουλ;

Με τον Τσάβι να ανακοινώνει την αποχώρησή του από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα το προσεχές καλοκαίρι, οι «μπλαουγκράνα» θα… ψαχτούν για να βρουν τον ιδανικό αντικαταστάτη του. Ο οποίος δεν αποκλείεται να έρθει από το «Νησί»!



Ξεκίνησαν τα σενάρια: Ο Ντε Τζέρμπι στην Μπαρτσελόνα ή οι Καταλανοί «δυσκολεύουν» απλώς τη Λίβερπουλ;

Μετά τη «βαριά» ήττα από τη Βιγιαρεάλ (27/1, 3-5), ο Τσάβι δήλωσε πως θα αποτελέσει παρελθόν από το σύλλογο με τη λήξη της τρέχουσας σεζόν. Η Μπαρτσελόνα εξετάζει ήδη τους πιθανούς αντικαταστάτες του, με έναν από αυτούς να είναι ο νυν τεχνικός της Μπράιτον.

Ο λόγος για τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι που, όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα, μοιάζει ως την ιδανική επιλογή για τον πάγκο των «μπλαουγκράνα».

Και όλα αυτά, λίγα 24ωρα μετά την απόφαση του Γιούργκεν Κλοπ να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν. Οι «reds» έχουν μπει και αυτοί στη διαδικασία να βρουν αντικαταστάτη για τον Γερμανό τεχνικό, με τον Ντε Τζέρμπι να βρίσκεται επίσης στη λίστα τους.

Το συμβόλαιο του Ιταλού προπονητή με τη Μπράιτον λήγει το καλοκαίρι του 2026 και μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του. Ο ίδιος πάντως είναι σίγουρα… περιζήτητος!

Άρτεμις Κλεφτάκη