Μήπως για αυτό έφυγε ο Μουρίνιο από τη Ρόμα; Μία «μυστική» συμφωνία, επηρέαζε και τον… Μίτσελ του Ολυμπιακού!

Και αν τελικά δεν έφυγε λόγω αποτελεσμάτων; Και αν ο κόσμος της Ρόμα έχει «προδοθεί», δίχως να το γνωρίζει, από τον Ζοσέ Μουρίνιο; «Τρελό» δημοσίευμα έχει προκύψει, φήμες για «μυστική» συμφωνία του «Special One» με την ομάδα του Μίτσελ από τη Σαουδική Αραβία, ενώ βρισκόταν στην Ιταλία. Λέγεται μάλιστα πως έβαλε και δικό του… όρο για να αφήσει τη Ρόμα και να μετακομίσει εκτός Ευρώπης!



Μήπως για αυτό έφυγε ο Μουρίνιο από τη Ρόμα; Μία «μυστική» συμφωνία, επηρέαζε και τον… Μίτσελ του Ολυμπιακού!

Κανείς δεν περίμενε την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο, πόσω δεν μάλλον οι φίλαθλοι της Ρόμα που τον αγάπησαν όσο κανέναν άλλον που πέρασε από αυτή τη θέση. Δεν εγκρίνουν την απόφαση της διοίκησης, δείχνοντάς το στο ματς με την Βερόνα, όπου βροντοφώναζαν το όνομα του Πορτογάλου τεχνικού και το «Ολίμπικο»... σείστηκε.

Αυτό που ξεχώρισε πάντως, είναι τα αμέτρητα πανό που υψώθηκαν προς τιμή του «Special One». Ένα έγραφε χαρακτηριστικά, «Είσαι ένας από εμάς». Πιο δίπλα ένα άλλο ανέφερε, «Υπερασπίστηκες και εκπροσώπησες κάθε οπαδό της Ρόμα, όπως λίγοι. Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες».

Τον αγαπούν, είναι προφανές. Παρά το γεγονός πως την θέση του πήρε ακόμη ένα αγαπημένο «παιδί» της εξέδρας. Αναφερόμαστε στον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα με την οποία συνέδεσε απόλυτα το ποδοσφαιρικό του όνομα.

Αισίως όμως, έχει κάνει την εμφάνισή του ένα δημοσίευμα, που δεν μοιάζει να αρέσει στον κόσμο της Ρόμα. Αφορά τον Ζοσέ Μουρίνιο και ορισμένες φήμες που έχουν προκύψει, για συμφωνία του «μυστικά» με club από τη Σαουδική Αραβία, έχοντας βάλει μάλιστα και μία προϋπόθεση.

Ο λόγος για την Αλ Καντισίγια. Μία ομάδα που αγωνίζεται στη 2η κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας, έχει ως στόχο την άνοδο και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 40 βαθμούς. Προπονητής της είναι ο Μίτσελ, ο οποίος φυσικά είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, εξαιτίας του περάσματός του από τον Ολυμπιακό, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Ο Μουρίνιο λοιπόν, φημολογείται πως είπε το «ναι» σε μία ενδεχόμενη συνεργασία με την εν λόγω ομάδα. Βρέθηκε η «χρυσή» τομή και στο οικονομικό σκέλος και είπε στους Σαουδάραβες πως θα αφήσει τη Ρόμα το καλοκαίρι. Αρκεί αυτοί να εξασφαλίσουν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Όπως αντιλαμβάνεστε, στις τάξεις της Ρόμα, έχει επικρατήσει «πανικός», με τα σενάρια να είναι αρκετά. «Μήπως όλη αυτή η ιστορία έγινε γνωστή στην Ιταλία και η διοίκηση τον απέλυσε για αυτό;». Ποιος να απαντήσει με σιγουριά; Ουδείς. Αλλά γενικώς, «παίζει» πολύ…

Δημήτρης Μανάκος