Ένα tweet γεμάτο… spoil το 2015: Τι είχε πει ο Τσάμπι Αλόνσο όταν ο Κλοπ υπέγραφε στη Λίβερπουλ;

Πέρασαν εννέα χρόνια από τότε. Και όμως, ένα απλό tweet του Τσάμπι Αλόνσο, έμελλε να γίνει viral, από τον Οκτώβριο του 2015… σήμερα. Είχε καλωσορίσει τον Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ και το «Άνφιλντ». Και οι φίλοι της ομάδας, θεωρούν πως η ώρα του επιτέλους έφτασε!  



Ένα tweet γεμάτο… spoil το 2015: Τι είχε πει ο Τσάμπι Αλόνσο όταν ο Κλοπ υπέγραφε στη Λίβερπουλ;

Δύο ημέρες έχουν περάσει από τη «σοκαριστική» τοποθέτηση του Γιούργκεν Κλοπ. Μία «τοποθέτηση» που προφανώς και δεν περίμενε ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης. Ο Γερμανός πήρε την απόφασή του, αφήνει τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι και άπαντες συζητούν τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα στο club.

Ποιος θα είναι ο διάδοχός του; Θα είναι ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, που ρωτήθηκε και για το μέλλον του στην Μπράιτον ή μήπως θα είναι ο Τσάμπι Αλόνσο, τον οποίον θα ήθελαν ιδιαίτερα οι φίλοι των «κόκκινων» στο «Άνφιλντ»;

Ουδείς μπορεί να απαντήσει με σιγουριά. Αλλά οι Άγγλοι θεωρούν πως ο Ισπανός προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν θα είναι ο «διάδοχος», θεωρώντας πως ένα δικό του tweet, τον Οκτώβριο του 2015, απλώς «μαρτυρούσε» το μέλλον.

Τι είχε γράψει λοιπόν τότε ο Τσάμπι Αλόνσο; Απλώς καλωσόριζε τον Γιούργκεν Κλοπ στην «οικογένεια» της Λίβερπουλ. Εννέα χρόνια μετά, έμελλε η εν λόγω ανάρτηση να γίνει… viral, με φίλους της ομάδας να απαντούν στον Τσάμπι Αλόνσο και να κάνουν retweet εκείνο το σχόλιό του.

Ένας από αυτούς έγραψε: «Είσαι ο επόμενος, Τσάμπι».

Ένας δεύτερος είπε: «YNWA κ. Αλόνσο. Δεν μπορώ να περιμένω να έρθεις».

Και ένας τρίτος, ακόμη πιο αισιόδοξος, επισήμανε: «Ετοιμάσου κόουτς, ήρθε η στιγμή σου!».

Και κάπως έτσι, απλώς περιμένουμε. Οι Άγγλοι μιλούν για «spoil», εννέα χρόνια πριν, ο Τσάμπι Αλόνσο συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν μέχρι και το καλοκαίρι. Και βλέπουμε…

Δημήτρης Μανάκος