Από το γκολ στα playoffs, μέχρι τους «16» του Κυπέλλου: Ο Λούκας της Μέντστοουν έμαθε να μην το βάζει κάτω! (vid)

Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ιστορική πρόκριση της Μέντστοουν Γιουνάιτεντ στους «16» του Κυπέλλου. Όπως και πριν από μερικά χρόνια, όταν αποφάσισε ν' αφήσει στιγμιαία την εστία του, ο Λούκας Κόβολαν αποδεικνύει πως στα δύσκολα «βουτάει» βαθιά. Και πλέον έχει ιστορίες που θα θυμάται για μια ζωή.   



Από το γκολ στα playoffs, μέχρι τους «16» του Κυπέλλου: Ο Λούκας της Μέντστοουν έμαθε να μην το βάζει κάτω! (vid)

Ο πορτιέρε της Μέντστοουν και MVP της αναμέτρησης με την Ίπσουϊτς στον 4ο γύρο του FA Cup, αν και είδε την εστία του να παραβιάζεται, έκανε τη δουλειά του όσο πιο καλά μπορούσε, προκειμένου τα δύο γκολ των συμπαικτών του στις δυο μοναδικές τελικές που πραγματοποίησε η ομάδα του Ελοκόμπι, να πιάσουν τόπο. 

Ο 32χρονος τερματοφύλακας λίγο μετά την αναμέτρηση του Σαββάτου και προσπαθώντας να μιλήσει στην κάμερα, με το ζόρι συγκρατούσε τα δάκρυά του και αναμφίβολα για εκείνον είναι η μεγαλύτερη στιγμή μετά από εκείνη του 2021. 

Τότε που ανήκε στην Τορκί και σκόραρε στο 95' του τελικού των Playoffs ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες! Βέβαια, στο φινάλε εκείνου του ματς η Χάρτλπουλ στάθηκε πιο τυχερή στη διαδικασία των πέναλτι και ανέβηκε στη LeagueTwo, ωστόσο, ο Λούκας, ακόμα και στα χαμηλά ποδοσφαιρικά στρώματα, φροντίζει να ζει καταστάσεις που θα τον κάνουν να κοιτάζει με υπερηφάνεια την καριέρα του όταν φτάσει στο τέλος του δρόμου...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης