Το England365 σας το είχε πει: Φοβερό ταμείο με επτά απόδοση και… ραδιοφωνική συζήτηση!

Το England365 έπεσε μέσα. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο Δημήτρης Μανάκος το συζήτησαν στον «αέρα» της εκπομπής, «Τα Διαμάντια είναι παντοτινά», η πρόβλεψη επιβεβαιώθηκε και πήγαμε «ταμείο». Τρία στα τρία από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, σε Σαββατοκύριακο δίχως Premier League!



Το England365 σας το είχε πει: Φοβερό ταμείο με επτά απόδοση και… ραδιοφωνική συζήτηση!

Τρομερό «ταμείο» του England365. Σε μία ημέρα που δεν είχαμε Premier League, που είχαμε μόλις δύο αναμετρήσεις της Championship και με αρκετό Κύπελλο Αγγλίας, στρέψαμε την προσοχή μας στις μικρότερες αγγλικές κατηγορίες.

Είχαμε πλήρη δράση στη League One, το ίδιο και στη League Two, ενώ αφήσαμε τη National League, η οποία από μόνη της αποτελεί ένα τρομερά απρόβλεπτο πρωτάθλημα.

Επιλέξαμε λοιπόν το G/G της Ντέρμπι με την Τσέλτεναμ και το «διπλό» της Πόρτσμουθ απέναντι στην Πορτ Βέιλ, από την 3η κατηγορία. «Πέρασαν» αμφότερα. Η Ντέρμπι επικράτησε με ανατροπή, με 2-1, σε απόδοση του 1.95 και η πρωτοπόρος με 1-0, χάρη σε πέναλτι – γκολ στο 88ο λεπτό.

Πώς ολοκληρώθηκε η τριάδα μας; Με την αναμέτρηση της Ντονκάστερ με την Στόκπορτ στη League Two. Επίσης G/G ήταν η πρότασή μας, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 5-1 υπέρ της φιλοξενούμενης και η παράδοση συνεχίστηκε.

Απόδοση… επτά λοιπόν, «απόλυτο» το England365, είχαν ειπωθεί και οι αναμετρήσεις στην εκπομπή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στον SportFm94,6, «Τα διαμάντια είναι παντοτινά».

Δείτε την πρότασή μας, η οποία αναρτήθηκε στις 10:00, το πρωί του Σαββάτου (27/01):

Δημήτρης Μανάκος