Δύο G/G και ένα «διπλό» για το… ταμείο του Σαββάτου!

Διαβάστε την πρόταση του England365, με φόντο τρεις αναμετρήσεις από τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, σε εξαιρετικές αποδόσεις.  



Δύο G/G και ένα «διπλό» για το… ταμείο του Σαββάτου!

Δεν έχουμε Premier League σήμερα, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τη στοιχηματική μας δραστηριότητα. Όλοι συμφωνούμε σε αυτό, φαντάζει δεδομένο.

Υπάρχουν οι μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, έχουμε βρει τρία αξιόλογα πονταρίσματα, κάθε Σάββατο οι προτάσεις μας πηγαίνουν καλά και είναι στο «συν» , από Λίγκες όπως η Α’ Αγγλίας και η 4η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Τρεις προτάσεις έχουμε λοιπόν και σήμερα. Η πρώτη αφορά την αναμέτρηση της Ντέρμπι με την Τσέλτεναμ. Η γηπεδούχος είναι «λαβωμένη», δεν σκοράρει στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της και συνολικά στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες.

Δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, πλην όμως διατηρείται στην 4η θέση της βαθμολογίας και απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την κορυφή. Θεωρούμε πως θα βγάλει αντίδραση και θα κερδίσει, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, υπολογίζουμε την Τσέλτεναμ ως μία αντίπαλο «πολύ σκληρή για να πεθάνει». Πάμε λοιπόν με το G/G, στο 1.95.

Όσον αφορά τη δεύτερη επιλογή μας; Είναι αυτή για το παιχνίδι της Πορτ Βέιλ με την Πόρτσμουθ. Η φιλοξενούμενη είναι η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα.

Επέστρεψε στις επιτυχίες, ήταν πειστική απέναντι στη Φλίτγουντ, επικράτησε πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 1-0. Δύο νίκες στα επτά πιο πρόσφατα, αισθάνεται την πίεση των υπολοίπων πλέον, αλλά εξακολουθεί να διατηρείται στην κορυφή της κατάταξης.

Έχει καλή παράδοση κόντρα στην Πορτ Βέιλ, αήττητη σε τρία διαδοχικά παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, δύο clean sheets και ισάριθμες νίκες. Θεωρούμε πως το καλό θα «τριτώσει», «διπλασιάζει» η απόδοση του άσου.

Και κλείνουμε με την συνάντηση της Ντονκάστερ με την Στόκπορτ. Δύσκολο και απρόβλεπτο παιχνίδι, πάμε και εκεί με το να σκοράρουν αμφότερες. Στο 1.83 το G/G, έχει επιβεβαιωθεί στις δύο τελευταίες τους συναντήσεις σε αυτό το γήπεδο.

Συνοπτικά, η πρόταση του England365 με αποδόσεις της Novibet:

Ντέρμπι – Τσέλτεναμ G/G στο 1.95

Πορτ Βέιλ – Πόρτσμουθ 2 στο 2.00

Ντονκάστερ – Στόκπορτ G/G στο 1.83