Επέμεινε, τον βοήθησε και ο camera-man με τα πλάνα και πήρε τη φανέλα του Πάλμερ! (vid)

Ο Κόουλ Πάλμερ τον είχε παρατηρήσει κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου του ματς, τον είδε και κάποια στιγμή που πήγε για εκτέλεση κόρνερ και δεν τον ξέχασε. Ο πιτσιρικάς που περίμενε πώς και πώς για να πάρει τη φανέλα του Άγγλου ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, έφυγε από το γήπεδο με το ... κειμήλιο, χάρη και στον camera-man!  



Επέμεινε, τον βοήθησε και ο camera-man με τα πλάνα και πήρε τη φανέλα του Πάλμερ! (vid)

Ο μικρούλης οπαδός των «μπλε» βρέθηκε στη ρεβάνς των ημιτελικών του Λιγκ Καπ παρέα με τον μπαμπά του στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ευτύχησε να δει την αγαπημένη του ομάδα να σκοράρει 6 φορές και να προκρίνεται πανεύκολα και επιβλητικά στον τελικό του «Γουέμπλεϊ».

Είχε προετοιμάσει ένα πλακάτ για να ζητήσει τη φανέλα του Κόουλ Πάλμερ και σε κάθε ευκαιρία το κρατούσε ψηλά και έντονα! Ο camera- man τον είχε εντοπίσει και του έκανε τα απαραίτητα πλάνα για να φανεί ακόμα περισσότερο, με τον μικρό να πετυχαίνει τον σκοπό του.

Ο ποδοσφαιριστής με τη λήξη του ματς απέναντι στη Μίντλεσμπρο έψαξε τον πιτσιρίκο και πήγε να τον βρει για να του χαρίσει τη φανέλα του σε ένα από τα δώρα που ο μικρός θα θυμάται για πάντα!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης