Τι σενάριο: Η Νιούκαστλ ζήτησε 15 εκατομμύρια για τον Τρίπιερ, η Μπάγερν τα έδωσε και της είπε «όχι»!

Απίθανη εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις Μπάγερν Μονάχου – Νιούκαστλ για τον Κίραν Τρίπιερ. Αρνήθηκαν ξανά πρόταση των Βαυαρών οι «καρακάξες», παρότι ικανοποιήθηκαν τα δύο αιτήματα που είχαν θέσει!



Τι σενάριο: Η Νιούκαστλ ζήτησε 15 εκατομμύρια για τον Τρίπιερ, η Μπάγερν τα έδωσε και της είπε «όχι»!

«Τρελό» παιχνίδι στις διαπραγματεύσεις της Νιούκαστλ με την Μπάγερν Μονάχου, με φόντο την αποχώρηση του Κίραν Τρίπιερ από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Ένα απίθανο στόρυ, το οποίο ξεκίνησε με την απόρριψη της πρώτης πρότασης των Βαυαρών για τον Άγγλο μπακ, με τη μορφή δανεισμού. Η Μπάγερν τον ζήτησε για το επόμενο εξάμηνο, η Νιούκαστλ αρνήθηκε και έθεσε δύο πολύ συγκεκριμένους όρους, ώστε να μπει στη διαδικασία να συζητήσει.

Αρχικά, να λάβει χώρα πώληση, δηλαδή οι Γερμανοί να αγοράσουν τον Κίραν Τρίπιερ και εν συνεχεία, οι «καρακάξες» να λάβουν 15 εκατομμύρια, ώστε να μπουν στη διαδικασία να πουν το «ναι». Αμφότερα αιτήματά τους ικανοποιήθηκαν.

Δεν έχει περάσει περισσότερη από μισή ώρα, από την πρόταση των 15 εκατομμυρίων της Μπάγερν για τον Τρίπιερ. Και μόλις, έγινε γνωστό, μέσω του David Ornstein, πως η Νιούκαστλ απέρριψε την προσφορά, λέγοντας στον Τρίπιερ πως θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της!

Δημήτρης Μανάκος