Αλέξις Μακ Άλιστερ: Γεμίζει τον Κλοπ με ευτυχία (vid)

Τον πήρε αγκαλιά μετά το ματς και δεν τον άφηνε! Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ένας ευτυχισμένος προπονητής με τον Αλέξις Μακ Άλιστερ στο ρόστερ του και ο Αργεντινός χαφ με την τρομερή δουλειά που έκανε και απέναντι στην Μπόρνμουθ, κάνει τα 35 εκατ.λίρες της μεταγραφής του να μοιάζουν… ψίχουλα.  



Αλέξις Μακ Άλιστερ: Γεμίζει τον Κλοπ με ευτυχία (vid)

Είναι πραγματικός «διάολος». Στο Vitality έκανε τα περισσότερα μαρκαρίσματα (9) από κάθε άλλον συμπαίκτη του. Και όχι μονάχα γι’ αυτό το ματς, αλλά για κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος τις τελευταίες 8 σεζόν… τουλάχιστον!

Ο Αλέξις ΜακΆλιστερ δεν επέτρεπε τίποτα στους παίκτες του Ιραόλα επιθετικά και γι’ ακόμα ένα ματς έκανε τον Κλοπ να σκέφτεται: «Πώς είναι δυνατόν να κόστισε μόλις 35 εκατομμύρια ένας τέτοιος παίκτης;».

Ανέκτησε την κατοχή της μπάλας 15 φορές από τους αντιπάλους του, κέρδισε 14 μονομαχίες, πάτησε τις περισσότερες φορές στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου (11) και η αρχοντική του εμφάνιση απέναντι στους «cherries» επιβραβεύτηκε με μια από τις χαρακτηριστικές, μεγάλες αγκαλιές του Kloppo.

«Και αμυντικά έκανε όσα πρέπει, αλλά και επιθετικά συμβάλλει. Ήταν ήρεμος στην μπάλα, είναι τρομερά σημαντικός για εμάς και είναι πανέξυπνος ποδοσφαιριστής» σχολίασε ο κόουτς των «κόκκινων» μετά το παιχνίδι.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης