«Σκεφτείτε να έβαζε και αυτά που χάνει»: Το μοναδικό ρεκόρ που έχει ο Νούνιες στην Premier League!

Αυτό τον Νούνιες ήξερε από πέρυσι ο Κλοπ ότι θα έβλεπε κάποια στιγμή με τη φανέλα της Λίβερπουλ και αυτόν απολαμβάνει φέτος. Ο Ουρουγουανός στη δεύτερη σεζόν του στο κλαμπ του λιμανιού κάνει πράγματα και θαύματα, σκόραρε δις στο Vitality και πήρε… 10 με τόνο σε γκολ και ασίστ!  



«Σκεφτείτε να έβαζε και αυτά που χάνει»: Το μοναδικό ρεκόρ που έχει ο Νούνιες στην Premier League!

Ο Ντάργουιν αντιμετωπίζει συνεχώς μια πολύ ιδιαίτερη και περίεργη περίσταση. Ο κόσμος δεν ξεχνά εύκολα τις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες στις οποίες πρωταγωνιστεί στα παιχνίδια της Λίβερπουλ.

Το απόγευμα της Κυριακής στο Vitality, το… πήγε αλλιώς. Ή για την ακρίβεια, το πήγε ακριβώς όπως πραγματικά μπορεί και όπως πραγματικά θέλει να τον βλέπει. Γιατί φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Νούνιες είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο κομμάτι των τερμάτων και των ασίστ!

Δεν είναι μονάχα οι στιγμές που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με τα εντυπωσιακής απλότητας πλασέ, όπως το έκανε στο πρώτο από τα δυο τέρματα που πέτυχε απέναντι στην Μπόρνμουθ του Σολάνκε.

 

 

Είναι κι εκείνες οι φορές που ετοιμάζει τα γκολ για τους υπόλοιπους, ακόμα κι αν εκείνος δει τον αντίπαλο γκολκίπερ να του αρνείται ξανά και ξανά το γκολ, όπως συνέβη στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ απέναντι στη Φούλαμ στο «Άνφιλντ».

Ο Νιούνιες έχει σκοράρει 10 φορές και έχει ετοιμάσει άλλα τόσα τέρματα για τους γύρω του στους «κόκκινους» σε όλες τις διοργανώσεις και είναι ο πρώτος παίκτης ανάμεσα σε όλους τους υπόλοιπους που βρίσκονται στην Πρέμιερ Λιγκ, με τέτοιες επιδόσεις. Χαμογελάει πλατιά, μοχθεί στο γήπεδο, δεν αφήνει καμία μπάλα όταν αυτή είναι υπό διεκδίκηση, δεν θα σταματήσει ποτέ το πρέσινγκ και δείχνει πως νιώθει πια ο… καλύτερός του εαυτός.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που σκοράρει δις στο ίδιο παιχνίδι μετά από την καταπληκτική απόδραση από το St. James’ Park τη φετινή σεζόν, ενώ, για πρώτη φορά ως βασικός πέτυχε δυο γκολ από τις 05/03/2023 και το ιστορικό 7-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Και σε αυτή τη Λίβερπουλ… 2.0, όπως την αναφέρει και ο Κλοπ, ο υψηλόσωμος επιθετικός είναι ό,τι πρέπει! Είτε με την παρέα του Σαλάχ, είτε όχι. Η Λίβερπουλ παραμένει ήρεμη και ασφαλής με τον Νούνιες.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης