Τι φώναζαν οι φίλοι της Μπόρνμουθ στον Νούνιες στο 0-0 και πώς απάντησαν οι «κόκκινοι»;

Τον παρομοίασαν με τον Άντι Κάρολ, τον αποδοκίμασαν, τον αμφισβήτησαν και απάντησε. Και όχι μόνο ο ίδιος ο Ντάργουιν Νούνιες. Αλλά και ο κόσμος της Λίβερπουλ, που τον αγαπά πολύ!



Τι φώναζαν οι φίλοι της Μπόρνμουθ στον Νούνιες στο 0-0 και πώς απάντησαν οι «κόκκινοι»;

Ένα από τα καλύτερά του φετινά παιχνίδια πραγματοποίησε αναμφίβολα ο Ντάργουιν Νούνιες, ο οποίος σκόραρε δις στην ευρεία νίκη της Λίβερπουλ επί της Μπόρνμουθ με 4-0.

Ο Ουρουγουανός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 49ο λεπτό και αυτός που διαμόρφωσε, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, το τελικό αποτέλεσμα. Άψογα τελειώματα, εξαιρετική εμφάνιση και δύο γκολ ως βασικός στην Premier League, για πρώτη φορά μετά την περσινή 26η αγωνιστική και το 7-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Άνφιλντ».

Ωστόσο, ενδιαφέρον πέραν της εμφάνισης του Ντάργουιν Νούνιες, έχουν και όσα έλαβαν χώρα στο πρώτο μέρος, με το ματς στο 0-0. Διότι οι φίλοι της Μπόρνμουθ δεν είχαν ξεχάσει τους έντονους πανηγυρισμούς του στο Λιγκ Καπ, την 1η Νοεμβρίου, και θέλησαν να τον πικάρουν.

Τι φώναζαν; Ότι ο Ντάργουιν Νούνιες είναι ένας… κακός, Άντι Κάρολ (χρησιμοποιώντας τη λέξη «shit»). Στα εναπομείναντα 45 λεπτά όμως, ο Ουρουγουανός απάντησε κατάλληλα και οι φίλοι της Λίβερπουλ για να «πικάρουν» τους γηπεδούχους, φώναζαν το σύνθημα του πρώτου μέρους!

Δημήτρης Μανάκος