Ο Τόνεϊ γύρισε: Βασικός μετά από 259 ημέρες, με στόχο το «απόλυτο» με τη Νότιγχαμ!

Σπουδαία στιγμή για την Μπρέντφορντ, επέστρεψε και επίσημα ο Ιβάν Τόνεϊ. Βρίσκεται στην βασική της ενδεκάδα και θέλει να σκοράρει για τέταρτη φορά στην καριέρα του κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Είναι ξανά στην Premier League, πέρασαν 259 ημέρες και 27 εβδομάδες από την… τελευταία φορά που τον είδαμε!



Ο Τόνεϊ γύρισε: Βασικός μετά από 259 ημέρες, με στόχο το «απόλυτο» με τη Νότιγχαμ!

Στην βασική ενδεκάδα της Μπρέντφορντ επέστρεψε μετά από 259 ημέρες ο Ιβάν Τόνεϊ, ο οποίος βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της ομάδας του για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής, απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Είναι σε καλή κατάσταση και επιλέχθηκε από τον Τόμας Φρανκ, με τον Τόνεϊ να εκτίει την ποινή της τιμωρίας του και να συναντά τους «κόκκινους» για τέταρτη φορά στην καριέρα του.

Τρία γκολ σε τρία παιχνίδια έχει απέναντί τους, θέλει να διευρύνει το σερί, φαντάζει πλέον δεδομένη η παραμονή του στο «Κομιούνιτι», μέχρι και το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Πρόκειται για το πρώτο του παιχνίδι, μετά τις 6 Μαΐου του 2023 και το ματς με τη Λίβερπουλ. Έκτοτε, μεσολάβησαν 27 εβδομάδες και 8,5 μήνες, για να δούμε και πάλι… σήμερα, τον Άγγλο επιθετικό στο γήπεδο!

Δημήτρης Μανάκος