Κέρδος επί… πέντε, τριάδα του England365 από την Α΄ Αγγλίας!

Διαβάστε την πρόταση του England365, για μία τριάδα που προκύπτει από την 3η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Τρία παιχνίδια, ξεκάθαρα πονταρίσματα, αποδόσεις μεγαλύτερες του 1.70, κέρδος επί… πέντε!  



Κέρδος επί… πέντε, τριάδα του England365 από την Α΄ Αγγλίας!

Φτάσαμε στην αγαπημένη μας ημέρα. Φτάσαμε στο Σάββατο. Στην ημέρα που κάνουν σέντρα όλες οι αγγλικές κατηγορίες. Από την Premier League μέχρι και τη National League, με αρκετά παιχνίδια να παρατηρεί κανείς πως έχουν αναβληθεί, λόγω των πολύ άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο «Νησί».

Ωστόσο, εμείς δεν πτοούμαστε, και μπαίνουμε στη διαδικασία να βρούμε μία τριάδα που μπορεί να μας οδηγήσει στο κέρδος. Στρέφουμε την προσοχή μας στην Α’ Αγγλίας, αφήνουμε εκτός συζήτησης τις αναμετρήσεις της Τσέλτεναμ και της Πορτ Βέιλ, που ήδη έχουν αναβληθεί.

Τρία παιχνίδια λοιπόν. Το πρώτο αφορά τη συνάντηση της Λίνκολν με την Ντέρμπι. Πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος η φιλοξενούμενη και με πολύ καλή παράδοση απέναντι στην επικείμενη αντίπαλό τους.

Θεωρούμε πως το σύνολο του Πολ Γουόρν θα φτάσει στο «διπλό», εύκολα ή δύσκολα, σε μία απόδοση που «αγγίζει» το 1.80. Η δεύτερη πρόβλεψη αφορά το G/G στη συνάντηση της Στίβενεϊτζ με την Μπάρνσλεϊ. Οκτώ παιχνίδια δίχως ήττα η φιλοξενούμενη και με έξι διαδοχικές εξορμήσεις, στις οποίες συνηθίζει και να σκοράρει και να βλέπει την εστία της να παραβιάζεται. Ιδανική συνθήκη για να συνεχιστεί η παράδοση κόντρα σε μία φύση επιθετική ομάδα.

Για το φινάλε, αφήσαμε τη συνάντηση της Γουίγκαν με τη Ρέντινγκ, των 1000 προβλημάτων. Μπορεί να δυσκολεύεται στα διοικητικά της η ομάδα του Σέλες, αλλά αγωνιστικά είναι βελτιωμένη. Δεν έχει χάσει στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της σε αυτό το γήπεδο, είναι ξεκούραστη και η παράδοση μπορεί να συνεχιστεί.

Συνοπτικά, η πρόταση του England365:

(17:00) Λίνκολν – Ντέρμπι 2 στο 1.73 από τη Novibet

(17:00) Στίβενεϊτζ – Μπάρνσλεϊ G/G στο 1.76 από τη Novibet

(17:00) Γουίγκαν – Ρέντινγκ Χ2 διπλή ευκαιρία στο 1.70 από τη Novibet