Σπουδαία κίνηση της Λέστερ: Παίρνει παίκτη από την Ίντερ, με συμμετοχές στο Champions League!

Να έχεις περάσει από 3-4 σημαντικές ιταλικές ομάδες, να πλησιάζεις τις 60 συμμετοχές με την Ίντερ, να έχεις αγωνιστεί στο Champions League απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, να έχεις… ρόλο στο rotation και να επιλέγεις στροφή 180 μοιρών. Αυτό έκανε ο Στέφανο Σένσι, που αφήνει τους «νερατζούρι» και μετακινείται στη Λέστερ!



Σπουδαία κίνηση της Λέστερ: Παίρνει παίκτη από την Ίντερ, με συμμετοχές στο Champions League!

Μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Λέστερ, η οποία φημολογείται πως έχει έρθει σε συμφωνία με την Ίντερ, προκειμένου να κάνει δικό της τον Στέφανο Σένσι, μέχρι και το καλοκαίρι, με τη μορφή δανεισμού.

Κάθε φίλος του ποδοσφαίρου, που αρέσκεται στο ιταλικό πρωτάθλημα, πιθανώς θα τον γνωρίζει. Είναι 28 ετών, έχει καταγράψει 56 συμμετοχές με την Ίντερ, έχει περάσει τρεις φορές ως αλλαγή φέτος στην Serie A, σε όλα τα παιχνίδια η ομάδα του δεν έχει δει την εστία της να παραβιάζεται.

Τα πεπραγμένα του όμως δεν περιορίζονται στα clean sheet, αλλά ούτε και στο γεγονός πως έχει αλλάξει διάφορες ιταλικές ομάδες, όπως την Τσεζένα, την Σαμπντόρια ή την Σασουόλο. Απεναντίας, συζητάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί και στο Champions League την τελευταία τετραετία, αντιμετωπίζοντας ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πόσο σημαντικό είναι για τη Λέστερ, που δείχνει πως θα επιστρέψει στην Premier League (+10 από την 3η Σαουθάμπτον), να τον εντάξει στο ρόστερ της. Αντικαθιστά πλήρως τον Τσέζαρε Καζαντέι, που επιστρέφει στην Τσέλσι, και προσθέτει τεράστια εμπειρία, λίγους μήνες πριν το φινάλε της Championship!

Δημήτρης Μανάκος