Φέρνει παίκτη από τις ακαδημίες της Άρσεναλ ο ΠΑΣ Γιάννινα – Καλύτερος συμπαίκτης του ο… Γουίλοκ!

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήρθε σε συμφωνία με τον 25χρονο, Ζόρντι – Οσέι Τούτου, που βρέθηκε για μία πενταετία στις ακαδημίες της Άρσεναλ. Άγγλος εξτρέμ, με αγαπημένο συμπαίκτη τον Τζο Γουίλοκ, έχει βρεθεί στο γήπεδο και με τον Έντι Ενκέτια και τον Μπουκάγιο Σάκα. Έχει περάσει δανεικός από αρκετά αγγλικά club, έρχεται ως δανεικός με οψίον στην ελληνική ομάδα.



Φέρνει παίκτη από τις ακαδημίες της Άρσεναλ ο ΠΑΣ Γιάννινα – Καλύτερος συμπαίκτης του ο… Γουίλοκ!

Τρομερή μεταγραφική κίνηση από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος φέρνει στην Ελλάδα ποδοσφαιριστή που έχει συνδέσει την ως τώρα καριέρα του με την Άρσεναλ.

Ο λόγος για τον Ζόρντι – Οσέι Τούτου, ο οποίος έχει μεγαλώσει στις ακαδημίες της Άρσεναλ και έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον Μπουκάγιο Σάκα, τον Έντι Ενκέτια και τον Τζο Γουίλοκ.

Ο τελευταίος μάλιστα, αποτελεί και τον ποδοσφαιριστή που έχει συνυπάρξει για περισσότερες φορές στο γήπεδο, από κάθε άλλον, καθώς έχουν βρεθεί στον ίδιο αγωνιστικό χώρο σε 42 περιπτώσεις.

Από την 1η Ιουλίου του 2017 βρέθηκε στην Άρσεναλ, έχει δοθεί δανεικός σε ομάδες όπως η Μπόχουμ, η Ρόδεραμ, η Κάρντιφ και η Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι Γερμανοί ήταν αυτοί που τον έκαναν δικό τους, το καλοκαίρι του 2022, ως ελεύθερο. Και αισίως, βρίσκεται στη χώρα μας για να βοηθήσει την ομάδα της Ηπείρου, να συνεχίσει να βρίσκεται στην Super League, με οψιόν αγοράς στη συμφωνία με την Μπόχουμ.

Δημήτρης Μανάκος