Οι πρώτες εκτιμήσεις: Χτύπησε και βγήκε ο Σαλάχ στην Αφρική και πόνεσαν μαζί του στο… Λίβερπουλ!

Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι αναρωτιούνται τι ακριβώς συμβαίνει με τον Μοχάμεντ Σαλάχ και τον τραυματισμό του. Χτύπησε και αντικαταστάθηκε αναγκαστικά από το παιχνίδι της Αιγύπτου με την Γκάνα, αλλά ο προπονητής του μοιάζει να… καθησυχάζει το κοινό της Λίβερπουλ. Δείτε την τοποθέτησή του, βγάλτε τα συμπεράσματά σας.



Οι πρώτες εκτιμήσεις: Χτύπησε και βγήκε ο Σαλάχ στην Αφρική και πόνεσαν μαζί του στο… Λίβερπουλ!

Αν υπάρχει ένα νέο που δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να ακούσουν οι φίλοι της Λίβερπουλ, θα ήταν ένας τραυματισμός του Μοχάμεντ Σαλάχ στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Και τελικά, αυτός είναι γεγονός, με τον Αιγύπτιο να αντικαθίσταται στην συνάντηση της Αιγύπτου με την Γκάνα και να κάνει νόημα για αναγκαστική αλλαγή.

Έπεσε στο έδαφος και βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου, με άπαντες στο «Άνφιλντ» αν ανησυχούν, καθώς δεν είχε γίνει γνωστή κάποια επίσημη τοποθέτηση, αναφορικά με την σοβαρότητα της κατάστασης.

Αισίως, έκανε την εμφάνισή της μία δήλωση του προπονητή της χώρας, Ρούι Βιτόρια, με τον Πορτογάλο να επισημαίνει πως ουδείς γνωρίζει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα. Ωστόσο, καθησύχασε τους «κόκκινους», εκτιμά πως δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά σύντομα θα υπάρχουν ασφαλέστερα συμπεράσματα!

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του προπονητή της Αιγύπτου, Ρούι Βιτόρια:

 «Δεν ξέρουμε ακόμα ποιο είναι το πρόβλημα. Ελπίζω να μην είναι μεγάλο πρόβλημα. Ήταν δύσκολο το timing για εμάς γιατί στο δεύτερο ημίχρονο μπορούσαμε να κάνουμε μόνο δύο αλλαγές. Νομίζω ότι δεν είναι σοβαρό , αλλά ας δούμε».

Δημήτρης Μανάκος