«Μακ, έλα στην Ουαλία»: Η Ρέξαμ πάει να πάρει τον κορυφαίο σκόρερ της Νοτς Κάουντι!

Θέλει να «τινάξει» στον… αέρα τη League Two η Ρέξαμ, τρελό σενάριο για μεταγραφή του κορυφαίου σκόρερ της κατηγορίας και της Νοτς Κάουντι, Μακόλεϊ Λάνγκσταφ, στους Ουαλούς!



«Μακ, έλα στην Ουαλία»: Η Ρέξαμ πάει να πάρει τον κορυφαίο σκόρερ της Νοτς Κάουντι!

Τρομερό σενάριο «κυκλοφορεί» τις τελευταίες ώρες στην Αγγλία και επισημαίνει πως ο Ράιαν Ρέινολντς θέλει να βάλει… φωτιά στη League Two και να αγοράσει από τη Νοτς Κάουντι, με την οποία προβιβάστηκαν μαζί στις επαγγελματικές κατηγορίες, τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της.

Όσοι παρακολουθούν Ρέξαμ και Νοτς Κάουντι την τελευταία διετία, αυτομάτως καταλαβαίνουν σε ποιον αναφερόμαστε. Ναι, συζητάμε για τον Μακόλεϊ Λάνγκσταφ, ο οποίος κατέρριψε πέρυσι κάθε ρεκόρ με τους αριθμούς του στη National League και τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι ο πρώτος σκόρερ της 4ης κατηγορίας.

Έχει πετύχει γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις, μεταξύ άλλων και ένα χατ-τρικ, και έχει φτάσει τα 20 «τέρματα» σε 27 ματς της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Μένει να δούμε αν η Ρέξαμ θα μπορούσε να «πυροδοτήσει» μία τόσο μεγάλη… βόμβα και να τον πείσει να αφήσει τη Νοτς Κάουντι, να μεταβεί στην Ουαλία και να κάνει «σπίτι» του το «Racecourse Ground».

Δημήτρης Μανάκος