Ακραίο: Ο Χέντερσον άφησε τη Λίβερπουλ για 350.000 λίρες την εβδομάδα και… δεν πληρώθηκε ποτέ!

Αποχώρησε από τη Λίβερπουλ μετά από 12 χρόνια, άλλαξε Ήπειρο, πήγε στη Σαουδική Αραβία με τρομερό μισθό… εβδομάδας και έκτοτε, δεν πληρώθηκε ποτέ. Απίθανη η ιστορία του Τζόρνταν Χέντερσον με την Αλ Ετιφάκ, η οποία έγινε γνωστή μερικές ώρες προτού αποβιβαστεί στην Ολλανδία, για λογαριασμό του Άγιαξ!



Ακραίο: Ο Χέντερσον άφησε τη Λίβερπουλ για 350.000 λίρες την εβδομάδα και… δεν πληρώθηκε ποτέ!

Πολλοί θεωρούν πως οι επιλογές μας, μας καθορίζουν. Και δεν έχουν άδικο. Με αυτές πορευόμαστε και ο χρόνος αποδεικνύει αν αυτές ήταν σωστές, βιαστικές ή ολότελα λανθασμένες.

Στην περίπτωση του Τζόρνταν Χέντερσον, όλα δείχνουν πως η αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ, εκ του αποτελέσματος, ήταν απλώς μία κίνηση που δεν απέδωσε στο ελάχιστο. Άφησε μία ομάδα με την οποία συνδέθηκε στον απόλυτο βαθμό, εγκατέλειψε την Ευρώπη, υπέγραψε στην Αλ Ετιφάκ της Σαουδικής Αραβίας και έξι μήνες μετά, πληρώνει ο ίδιος την ομάδα του, για να τον αφήσει να μεταβεί στην Ολλανδία, ως δανεικός, για λογαριασμό του Άγιαξ.

Ακούγεται και είναι… όλο λάθος, αλλά το χειρότερο δυνατό σενάριο, δεν σας το έχουμε πει ακόμη. Αφορά τους μισθούς του Χέντερσον στη νυν ομάδα του, με τον έμπειρο Άγγλο να αφήνει τη Λίβερπουλ για 350 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα, τις οποίες δεν έχει ακόμη λάβει στα ταμεία του. Και σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ενδέχεται ο Χέντερσον να μην πληρωθεί ποτέ από την Αλ Ετιφάκ για τα δεδουλευμένα του, το προηγούμενο εξάμηνο.

Ο λόγος; Διότι όπως αποφάσισε ο ίδιος, γνώριζε πως ίσως του δημιουργήσουν πρόβλημα, αναφορικά με τη βρετανική φορολογία. Ζήτησε λοιπόν να καθυστερήσει η πληρωμή, ώστε μελλοντικά να μπορεί να επιστρέψει στο «Νησί», αλλά πηγές γύρω από τον ποδοσφαιριστή, επισημαίνουν πως ίσως αυτό να μην συμβεί και ποτέ. Ακραίο…

Δημήτρης Μανάκος