Ακυρωθέντα γκολ, πολλά νεύρα και ισοπαλία στο «Γκούντισον Παρκ»

«Χτυπήθηκαν», τραυματίστηκαν, αντάλλαξαν «γαλλικά», είχαν από ένα ακυρωθέν γκολ και τελικά Έβερτον και Άστον Βίλα έμειναν στο 0-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι στο «Γκούντισον Παρκ». Ασταμάτητη ένταση στο παιχνίδι, τρομερές επεμβάσεις στο πρώτο ημίχρονο από τους Πίκφορντ και Εμιλιάνο Μαρτίνες. Ιστορικό ρεκόρ για Κόουλμαν, πρώτος σε συμμετοχές στην Πρέμιερ με τη φανέλα των «ζαχαρωτών»!



Ακυρωθέντα γκολ, πολλά νεύρα και ισοπαλία στο «Γκούντισον Παρκ»

Τα 3+ λεπτά που χρειάστηκε ο VAR για να εντοπίσει οφσάιντ στο γκολ του Άλεξ Μορένο στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης στο «Γκούντισον Παρκ» μονοπώλησε το ενδιαφέρον σε μια αναμέτρηση στην οποία η Έβερτον έδειξε να μη φοβάται και να τολμά να κοντράρει την Άστον Βίλα.

Η ομάδα του Έμερι άρχισε να παίρνει περισσότερες στροφές από το 20άλεπτο και μετά στο ματς, με τον Μπέιλι στο 28' να βλέπει τον Πίκφορντ να πραγματοποιεί τρομερή επέμβαση στην κλειστή του γωνία και να του αρνείται το γκολ που φάνταζε σίγουρο στην συγκεκριμένη φάση.

Για ν' απαντήσει ο Μαρτίνες και να κρατήσει το 0-0 προτού οι δύο ομάδες κατευθυνθούν στ' αποδυτήρια για την ανάπαυλα, έκανε απίθανη απόκρουση σε τετ-α-τετ του Κάλβερτ – Λιούιν και εν συνεχεία απομάκρυνε και το μακρινό σουτ του Γκάρντνερ.

Το θετικό για το σύνολο του Σον Ντάις ήταν ότι παρά το γεγονός πως τις δύο ομάδες χωρίζουν αρκετές θέσεις στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ, η Έβερτον επιχειρούσε να πάρει ό,τι περισσότερο μπορούσε από το παιχνίδι. Δεν κλείστηκε, δεν έβαλε προτεραιότητα στην άμυνα και έπαιξε στα ίσια, πιέζοντας από το επιθετικό της τρίτο για να ζορίσει το build-up των «χωριατών». Το ματς είχε και ένταση και σκληρά μαρκαρίσματα και πολλές φωνές από τους ποδοσφαιριστές, με τους Ταρκόφσκι και Μικολένκο να παίζουν με ανοιχτές πληγές στο κεφάλι!

Οι καυγάδες δεν σταμάτησαν, η Άστον Βίλα έγινε κάπως πιο απειλητική στα τελευταία λεπτά, αλλά η Έβερτον ήταν αυτή που θα έστελνε την μπάλα στα δίχτυα. Δίχως να μετρήσει κάποιο γκολ, όμως. Ο Ντουκουρέ ήταν εκτεθειμένος φεύγοντας μόνος από αριστερά για να πλασάρει σωστά τον Μαρτίνες κι έτσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους σε μια «μάχη» που αποδείχθηκε τρομερά σκληρή στο Μέρσεϊσαϊντ...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης