Η απόλυτη ντροπή: Φίλοι της Κόβεντρι θύμισαν στη Λέστερ τον «χαμό» του Βιχάι! (pics)

Το ποδόσφαιρο, η ήττα της Λέστερ, η βαθμολογία της Championship και κάθε άλλο, περνά σε δεύτερη μοίρα σε τέτοιου είδους περιπτώσεις. Διότι το πανό που σηκώθηκε στο γήπεδο της Κόβεντρι για να «πικάρει» τις «αλεπούδες» και το… παρελθόν τους, δεν έχει καμία σχέση με την κουλτούρα του «Νησιού» και κάθε ανθρώπινη φύση!



Η απόλυτη ντροπή: Φίλοι της Κόβεντρι θύμισαν στη Λέστερ τον «χαμό» του Βιχάι! (pics)

Ναι, η Λέστερ ηττήθηκε από την Κόβεντρι. Ναι, η διαφορά από τους διώκτες της «ψαλιδίστηκε». Ναι, ουδείς περίμενε πως η πρώτη της ήττα εντός του 2024, θα λάβει χώρα σε αυτό το γήπεδο.

Αλλά στο φινάλε της ημέρας, το τελικό 3-1 σε βάρος της, καμία σημασία έχει. Διότι το πανό που αναρτήθηκε από μερίδα φίλων των γηπεδούχων, πριν από την έναρξη της συνάντησης, «πληγώνει» τη Λέστερ, χαρακτηρίζεται ντροπιαστικό και ευθύς αμέσως, ερευνάται ο ένοχος, προκειμένου να υπάρξει η σχετική τιμωρία.

Τι αναδείκνυε λοιπόν το πανό; Τον «χαμό» του Βιτσάι Σριβανταναπράμπα, πρώην προέδρου των «αλεπούδων», μερικούς μήνες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Premier League, με το ελικόπτερό του. Προφανώς και οι αντιδράσεις στα social media είναι ηχηρές, με τη Λέστερ να ζητά άμεσα εξηγήσεις!

Δημήτρης Μανάκος