Η πρόταση του England365: Δύο από την League One, «μπόνους» από την Premier League!

Διαβάστε την πρόταση του England365 για τρεις αναμετρήσεις από τα γήπεδα της Αγγλίας. Δύο από τη League One και ένα ματς από την Premier League.



Η πρόταση του England365: Δύο από την League One, «μπόνους» από την Premier League!

Έχουμε πλέον επιστρέψει για τα καλά. Τα αγγλικά Κύπελλα έχουν μπει σε… παύση, η Premier League βρίσκεται και πάλι ανάμεσά μας, και παρά το γεγονός πως δεν έχουμε ολόκληρη αγωνιστική, η πρόβλεψή μας υφίσταται. Τρία παιχνίδια συνολικά, ένα από την κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και δύο από την 3η τη τάξει κατηγορία του «Νησιού».

Ας τα δούμε αναλυτικά…

Στην πρώτη περίπτωση έχουμε επιλέξει την αναμέτρηση της Νορθάμπτον με τη Γουίγκαν. Ναι, εκ πρώτης όψεως φαίνεται ένα ολότελα ισορροπημένο παιχνίδι. Και πράγματι είναι.

Η Νορθάμπτον έχει μάθει να κερδίζει και μετρά τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, ενώ η Γουίγκαν έχει φέρει τα αποτελέσματά της σε μία ισορροπία.

Παίζει καλά, είναι ανταγωνιστική, δεν αγχώνεται αναφορικά με την παραμονή της στην Α’ Αγγλίας και πείθει. Ο Σον Μαλόνεϊ είναι εξαιρετικός και στην περίπτωση του εν λόγω ζευγαριού, θα επιλέξουμε τα γκολ.

Στηρίζουμε την παράδοση. Πέντε σερί Under 2,5 μετρούν στην έδρα της Νορθάμπτον. Δεν μοιάζει πιθανό πως θα το «χαλάσουν»

Στη δεύτερη περίπτωση, πάμε με τον άσο της Ρέντινγκ στο παιχνίδι με την Πορτ Βέιλ. Ποντάρουμε στη φόρμα, στο κίνητρο, στην αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων και στο τι συνηθίζουν να κάνουν όταν τεθούν αντιμέτωπες.

Είναι η 3η φορά που συναντιούνται στο «σπίτι» της Ρέντινγκ στον 21ο αιώνα. Απολογισμός; Δύο νίκες η γηπεδούχος και ισάριθμα clean sheets. Μοιάζει εξαιρετικό. Και θεωρούμε πως θα συνεχιστεί.

Το τελευταίο παιχνίδι είναι… μπόνους και προκύπτει από την Premier League. Θα επικρατήσει η Μάντσεστερ Σίτι της Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ»; Ενδέχεται. Όπως πολύ πιθανό είναι και το να σκοράρουν αμφότερες. Πάμε με αυτό, σε απόδοση της τάξεως του 1.70 και… βλέπουμε.

Συνοπτικά, η πρόταση του England365 με αποδόσεις της Novibet:

(17:00) Νορθάμπτον – Γουίγκαν G/G στο 2.02

(17:00) Ρέντινγκ – Πορτ Βέιλ 1 στο 2.10

(19:30) Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι στο 1.70