Μπαίνουν φορτσάτοι από τον πάγκο και κάνουν τη διαφορά στη Λίβερπουλ!

Ο Κλοπ έκανε τις κινήσεις ματ με την είσοδο των Νούνιες και Χάκπο στο δεύτερο μέρος του ημιτελικού με τη Φούλαμ και γιΆ ακόμα μια φορά είδε ποδοσφαιριστές του που μπαίνουν σε παιχνίδι με αλλαγή, να συνεχίζουν τις εκπληκτικές επιδόσεις συμμετοχής σε γκολ.  



Μπαίνουν  φορτσάτοι από τον πάγκο και κάνουν τη διαφορά στη Λίβερπουλ!

Ο Νούνιες με δυο ασίστ μέσα σε ένα τρίλεπτο και οι Τζόουνς και Χάκπο με τα γκολ τους έδωσαν στους «κόκκινους» το αβαντάζ πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό του φετινού Λιγκ Καπ. Το 2-1 της Τετάρτης στο «¶νφιλντ» προετοιμάζει την ομάδα του Κλοπ για επίσκεψη στο «Γουέμπλεϊ» στα τέλη του Φλεβάρη, με τον Γερμανό νΆ αντιλαμβάνεται πως πια, όποιον και να ρίξει στη «μάχη» κατά τη διάρκεια ενός ματς, θα τον δικαίωσει.

Είναι χαρακτηριστικό πως η Λίβερπουλ έχει δει ποδοσφαιριστές της που καλούνται να βοηθήσουν από τον πάγκο, να έχουν συμβολή στο σκοράρισμα 30 φορές την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο! Και φυσικά η επίδοση αυτή είναι η καλύτερη απΆ όλες τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας βρεθεί στο +12 απΆ ό,τι μπορεί να έχουν παρουσιάσει τα υπόλοιπα 19 κλαμπ της Λίγκας.

Παράλληλα, ο Νούνιες έδειξε γιατί είναι … τρομακτικά σημαντικός για τους «κόκκινους», μπαίνοντας στο παιχνίδι με τη Φούλαμ στο 56ο λεπτό και φροντίζοντας μέχρι το 71Ά να έχει ετοιμάσει δυο γκολ, αλλά και να χάνει τρομερές ευκαιρίες μέχρι το φινάλε για πιο άνετη νίκη.

Κώστας Ζάλιαρης