Ο Πεπ ακόμα… εύχεται να καταφέρει η Σίτι να σκοράρει στο νέο γήπεδο της Τότεναμ! (vid)

Η Σίτι καλείται να περάσει από το Tottenham Hotspur Stadium στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και ο Πεπ έρχεται αντιμέτωπος με την πρόκληση να καταφέρει επιτέλους η ομάδα του να σκοράρει στο νέο γήπεδο των «σπιρουνιών».  



Ο Πεπ ακόμα… εύχεται να καταφέρει η Σίτι να σκοράρει στο νέο γήπεδο της Τότεναμ! (vid)

Η κλήρωση του επόμενου γύρου του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού έστειλε τους «πολίτες» στο Λονδίνο για κόντρα με την ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου.

Το πρώτο φετινό μεταξύ τους ντέρμπι για το πρωτάθλημα διεξήχθη στο Μάντσεστερ και η Τότεναμ έφυγε από εκεί με βαθμό που εξασφάλισε στο φινάλε, χάρη στο τελικό 3-3.

Τώρα, στα τέλη του Γενάρη, οι τρεμπλούχοι θα επισκεφθούν το Tottenham Hotspur Stadium, εκεί όπου ο Πεπ έχει χάσει και τα 5 παιχνίδια του ως κόουτς των «πολιτών» και μάλιστα, δίχως να σκοράρει η ομάδα του!

«Μακάρι να βάλουμε γκολ στην έδρα τους…» ευχόταν ο Γκουαρδιόλα, όταν τον ρωτούσαν τι άλλο θα έχει απομείνει αν η Σίτι κατάφερνε να πάρει το τρεμπλ την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Μπορεί οι «γαλάζιοι» του Μάντσεστερ να έφτασαν σε 5 τρόπαια μέσα στο 2023 (μαζί με το ευρωπαϊκό Super Cup και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων), ωστόσο, το «φρούριο» της Τότεναμ καλά κρατεί. Και εκεί έχει μόνο… εφιάλτες για τον Καταλανό κόουτς μέχρι και αυτή τη στιγμή…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης