Η Νιούκαστλ ήξερε πώς να «πονέσει» τη Σάντερλαντ: Φωτογραφία στο γήπεδο κι όχι στ' αποδυτήρια! (pic & vids)

Πρόκριση με τριάρα μπροστά στην έδρα του μεγάλου αντιπάλου και θα περάσει στα ψιλά; Αμ δε! Η Νιούκαστλ ήξερε ακριβώς τι να κάνει για να ρίξει αλάτι στις πληγές της Σάντερλαντ και των οπαδών της μετά το επιβλητικό 3-0 στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας! 



Η Νιούκαστλ ήξερε πώς να «πονέσει» τη Σάντερλαντ: Φωτογραφία στο γήπεδο κι όχι στ' αποδυτήρια! (pic & vids)

Συνήθως οι «καρακάξες» μετά από μεγάλες νίκες πανηγυρίζουν στ' αποδυτήρια και φροντίζουν να βγάζουν μια ομαδική φωτογραφία. Βοηθάει στην ενότητα των παικτών και στο αίσθημα πως όλοι μαζί, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, δίνουν δύναμη ο ένας στον άλλον για τις επιτυχίες. 

Αυτό άλλαξε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Στάδιο του Φωτός! Το μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού βορρά επέστρεψε, προσφέρθηκε στο φίλαθλο κόσμο στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και εκεί η Νιούκαστλ μετέτρεψε το ματς σε παράσταση για έναν ρόλο. 

Έφτασε στο τελικό 3-0 και ήθελε να το πανηγυρίσει με ιδιαίτερο τρόπο. Και αντί να βγάλει την καθιερωμένη ομαδική φωτογραφία στ' αποδυτήρια, ξαναβγήκε στον αγωνιστικό χώρο, στήθηκε μπροστά στο κομμάτι της εξέδρας των φιλοξενούμενων και έδειξε εκεί, μπροστά σε όλους της χαρά της! Φυσικά ήταν κάτι που ενόχλησε τις «μαυρόγατες». Και αυτός ήταν ο σκοπός, άλλωστε... 

Στα social media της ομάδας λίγο αργότερα αναρτήθηκε φωτογραφία με το γήπεδο της Σάντερλαντ και η επιγραφή ανέφερε: Αισθανθήκαμε σαν στο σπίτι μας αυτή την βδομάδα! 

Άουτς... 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης