Ο πρώτος σκόρερ της Championship «πυροβολεί» ξανά: Χατ-τρικ ο Σμόντικς σε 25 λεπτά, πρώτο στην καριέρα του! (vids)

Τρομερός Σάμι Σμόντικς, τρία γκολ για πρώτη φορά στην καριέρα του στο ίδιο παιχνίδι και στο ίδιο… ημίχρονο. Φοβερό το ματς της Μπλάκμπερν με την Κέιμπριτζ, προηγούνται με 3-2 οι γηπεδούχοι!



Ο πρώτος σκόρερ της Championship «πυροβολεί» ξανά: Χατ-τρικ ο Σμόντικς σε 25 λεπτά, πρώτο στην καριέρα του! (vids)

Η αλήθεια είναι πως όποιος φίλος του αγγλικού ποδοσφαίρου συνηθίζει να ρίχνει μία ματιά στο τι συμβαίνει στην Championship, πιθανώς τον γνωρίζει.

Συζητάμε άλλωστε για τον κορυφαίο σκόρερ της κατηγορίας, με τον Ιρλανδό, Σάμι Σμόντικς να έχει σημειώσει 16 γκολ σε 25 ματς πρωταθλήματος, έχοντας καταγράψει και τρεις ασίστ.

Το γιατί βρίσκεται για τουλάχιστον τρία γκολ μπροστά από τον δεύτερο της σχετικής λίστας, φρόντισε να το αποδείξει μόλις σε 25 αγωνιστικά λεπτά, στον 3ο γύρο του FA Cup. Ξεκίνησε βασικός, ισοφάρισε για την Μπλάκμπερν σε 1-1 απέναντι στην Κέιμπριτζ στο 23’ και παρότι η ομάδα του βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ, βρήκε και πάλι λύση.

Έκανε το 2-2 στο 37’ και ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, σκοράροντας συνολικά για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις.

Δημήτρης Μανάκος