Στοίχημα: Κυνηγώντας τις εκπλήξεις στο Κύπελλο!

Το england365.gr μπήκε στη διαδικασία να ψάξει τα ματς στα οποία η έκπληξη θα μπορούσε να εμφανιστεί στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και προτείνει για τα πονταρίσματα της ημέρας!  



Στοίχημα: Κυνηγώντας τις εκπλήξεις στο Κύπελλο!

Είναι αυτή η φάση της διοργάνωσης, είναι αυτά τα ματς που κάποιοις μπορεί να μην προσέξει όσο πρέπει, κάποιος μπορεί να κάνει ένα ασυγχώρητο λάθος και κάποιος άλλος μπορεί απλά να... μη δώσει σημασία.

Και κάπως έτσι προκαλούνται μεγάλα «μπαμ» στον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό θεσμό που προκαλούν κάθε σεζόν εντύπωση και καταλαμβάνουν χώρο και χρόνο στις κουβέντες μας!

Πάμε να δούμε τι θα προτείνουμε για σήμερα...

Η ΚΠΡ υποδέχεται την Μπόρνμουθ του Ντόμινικ Σολάνκε και μπορεί το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Λονδίνου να μην καταφέρνει να ορθοποδήσει, έχοντας 4 ήττες και 2 ισοπαλίες στα 6 τελευταία παιχνίδια, αλλά το Κύπελλο είναι μια άλλη κουβέντα. Και με τους «cherries» ενδεχομένως να μη χρειάζονται αντιπερισπασμούς στη σεζόν που πραγματοποιούν στο πρωτάθλημα, το 1Χ για την ΚΠΡ μάς κέντρισε το ενδιαφέρον...

Αντίστοιχα σκεφτήκαμε και με τις επόμενες περιπτώσεις.

Η Τζίλιγχαμ φιλοξενεί τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που πήρε και τον Μπρέρετον Ντίας και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να χάσει την απόλυτη συγκέντρωση στην προσπάθεια επιβίωσης στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό ίσως ευνοήσει τους γηπεδούχους, στους οποίους θα στηριχθούμε με ακόμα ένα σημείο 1Χ, ενώ, το ίδιο επιλέγουμε και για την Μίντλεσμπρο.

Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ κοντράρεται με την Άστον Βίλα και το σύνολο του Έμερι τη δεδομένη χρονική στιγμή συμπεριλαμβάνεται σε... διεκδίκηση τίτλου! Και φυσικά συνεχίζει και στην Ευρώπη. Ίσως είναι στιγμή να ... ρίξει ορισμένα καρπούζια απ' τη μασχάλη.

Αναλυτικά η πρόταση του England365.gr

(17:00) ΚΠΡ – Μπόρνμουθ 1Χ

(17:00) Τζίλιγχαμ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1Χ

(19:30) Μίντλεσμπρο – Άστον Βίλα 1Χ