Παρηγοριά στην Άρσεναλ: Υπάρχουν παίκτες που δέχονται περισσότερα φάουλ απ’ τον Σάκα

Η Άρσεναλ θεώρησε σωστό με επίσημη επιστολή της ουσιαστικά να ζητήσει τη μεγαλύτερη προστασία από τους διαιτητές προς τον Μπουκάγιο Σάκα. Κι όμως, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δέχονται πολλά περισσότερα μαρκαρίσματα από τον Άγγλο και μάλιστα, ένας, έχει βρεθεί στο +30 με τις παραβάσεις που έχει κερδίσει!  



Παρηγοριά στην Άρσεναλ: Υπάρχουν παίκτες που δέχονται περισσότερα φάουλ απ’ τον Σάκα

Ενόψει της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ στο Κύπελλο και ίσως φοβούμενη αντιδράσεις από τους παίκτες του Κλοπ μετά τον τραυματισμό του Κώστα Τσιμίκα στο ματς λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η Άρσεναλ προσπάθησε να προστατεύσει τον Σάκα.

Με επιστολή της προς την PGMOL ουσιαστικά έθιξε ζήτημα ανάγκης να μη μένουν ατιμώρητα τα μαρκαρίσματα των αντιπάλων στον νεαρό Άγγλο επιθετικό της ομάδας. Μάλιστα, αναφέρεται πως οι «κανονιέρηδες» ζήτησαν να βγαίνει κίτρινη κάρτα αμέσως από τους διαιτητές κι όχι ν’ αφήνουν το πρώτο σκληρό φάουλ να περάσει!

Η Daily Mail εκμεταλλευόμενη τα απαραίτητα στοιχεία, παρουσίασε πως υπάρχουν ποδοσφαιριστές με περισσότερα κερδισμένα φάουλ, πράγμα που σημαίνει και περισσότερα χτυπήματα ή άτσαλες συγκρούσεις με αντιπάλους! Πρόκειται για τον Τζόρνταν Αγιού που βρίσκεται στο… +30 από τον Σάκα, έχοντας 117 κερδισμένα φάουλ έναντι 87 του παίκτη του Αρτέτα, ενώ και ο Μπρούνο Γκιμαράες της Νιούκαστλ έχει φτάσει στα 92!

Λίγο πιο χαμηλά από τον Σάκα βρίσκεται ο Μάντισον της Λέστερ με 80, ενώ, στα 78 είναι οι ΜακΓκιν (Άστον Βίλα) και Γκρίλις (Μάντσεστερ Σίτι).

Κώστας Ζάλιαρης