Όλη η αλήθεια για το story Μπράιτον – Κωνσταντέλιας: Το scouting του 2023, το κρίσιμο 2024 και ο… Ντε Τζέρμπι!

Τον Αύγουστο το έγραφε μόνο το England365. Στις αρχές του 2024, «παίζει» σε ολόκληρη την Ελλάδα και γράφεται σε μεγάλα μέσα της Αγγλίας. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, πράγματι, απασχολεί την Μπράιτον. Σκάουτερ ήρθαν, σκάουτερ θα έρθουν ξανά για χάρη του, καμία κίνηση έχει λάβει χώρα προς το παρόν. Μοιάζει κρίσιμο το 2024 για τους «γλάρους» και τον Έλληνα, έχει μείνει εντυπωσιασμένος πάντως ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι!



Όλη η αλήθεια για το story Μπράιτον – Κωνσταντέλιας: Το scouting του 2023, το κρίσιμο 2024 και ο… Ντε Τζέρμπι!

Πρόκειται για μία ιστορία, την οποία είχε αποκαλύψει πρώτο με… διαφορά το England365, στις 21 Αυγούστου του 2023. Σας είχαμε ενημερώσει τότε πως σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Μπράιτον έχει στα «ραντάρ» της τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Τον γνώριζε, της άρεσε, τον παρακολουθούσε και δεν ήταν η μοναδική αγγλική ομάδα, που τον είχε συμπεριλάβει στη λίστα με τα ονόματα υποψήφιων μεταγραφικών στόχων. Πριν από μερικές ώρες, απλώς η πληροφορία μας επιβεβαιώθηκε.

Άπαντες σε Αγγλία και Ελλάδα γράφουν πως ο Γιάννης Κωνσταντέλιας απασχολεί την Μπράιτον, και το England365 γνωρίζει ακριβώς, τι ισχύει. Ποια είναι λοιπόν τα δεδομένα;

Η Μπράιτον αρέσκεται σε τέτοιου είδους πρότζεκτ. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας την απασχολεί. Εδώ και αρκετούς μήνες, Άγγλοι σκάουτερ ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη και τον παρακολουθούν. Οι εν λόγω κύριοι, έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι. Ο Έλληνας αρέσει πολύ στον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι.

Ο τρόπος παιχνιδιού του ταιριάζει στη φιλοσοφία της Μπράιτον, το γεγονός πως ο Κωνσταντέλιας συνδυάζει πολύ καλή αντίληψη στο παιχνίδι, πειθαρχία στην τακτική της ομάδας και απίθανη τεχνική κατάρτιση, έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ιταλού.

Η Ευρώπη προφανώς και έχει διαδραματίσει κομβικό ρόλο. Και αυτό θα εξακολουθήσει να υφίσταται, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στους «16» του Europa Conference League.

Πού καταλήγουμε λοιπόν; Στο ότι το Μπράιτον – Κωνσταντέλιας, είναι μία πραγματική ιστορία. Συμβαίνει, υπάρχει, αλλά δεν θα προχωρήσει κάτι ως το καλοκαίρι, με τους «γλάρους» να αναμένουν να αποκτήσουν καλύτερη εικόνα το 2024. Για αυτό, οι δικοί τους σκάουτερ θα συνεχίσουν να κάνουν το δρομολόγιο Μπράιτον – Θεσσαλονίκη και πάλι πίσω. Και βλέπουμε…

Δημήτρης Μανάκος