Η έντονη διαφωνία Ράις - Γκάμπριελ και η ατάκα για «καλύτερη νοοτροπία» από τον Άγγλο

Η δεύτερη διαδοχική ήττα της Άρσεναλ έφερε νευρικότητα και ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με τον Ντέκλαν Ράις να έχει έντονη διαφωνία με τον Γκάμπριελ και να τονίζει στο flash interview ότι θα πρέπει όλοι στην ομάδα να ξαναβρούν την χαμένη, ορθή νοοτροπία για τη συνέχεια. 



Η έντονη διαφωνία Ράις - Γκάμπριελ και η ατάκα για «καλύτερη νοοτροπία» από τον Άγγλο

Οι «κανονιέρηδες» έκλεισαν πολύ άσχημα το έτος, αφού, μετά το 2-0 από τη Γουέστ Χαμ στο «Έμιρεϊτς», ηττήθηκαν 2-1 από τη Φούλαμ και μάλιστα με ανατροπή στο Craven Cottage, τις τελευταίες ώρες του 2023. 

Ο Ντέκλαν Ράις σε στιγμές σύγχυσης για την ομάδα του, είχε έντονη διαφωνία με τον Γκάμπριελ στο γήπεδο και φαίνεται πως έμμεσα το σχολίασε λίγο μετά το παιχνίδι στο flash interview. 

Άλλωστε, η ηγετική του προσωπικότητα είναι τέτοια που τον κάνει να μην κρύβεται μετά από δύσκολα αποτελέσματα, οπότε βρέθηκε πάλι μπροστά στην κάμερα. 

«Θα πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος για πανικό. Όλοι έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Θα πρέπει να επιστρέψει η σωστή νοοτροπία» είπε μεταξύ άλλων ο διεθνής μέσος. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης