Η απόλυτη ειρωνεία: Τι φώναζαν οι φίλοι της Γουέστ Χαμ στον Ράις, πριν κάνει το πέναλτι;

Μπορεί να ήταν ο αρχηγός τους και ο άνθρωπος με τον οποίο κατέκτησαν τον πρώτο τους ευρωπαϊκό τίτλο στον 21ο αιώνα, όμως οι φίλοι της Γουέστ Χαμ φώναξαν ένα πολύ… ιδιαίτερο σύνθημα στον Ντέκλαν Ράις, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Άρσεναλ!



Η απόλυτη ειρωνεία: Τι φώναζαν οι φίλοι της Γουέστ Χαμ στον Ράις, πριν κάνει το πέναλτι;

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έχουν εξελιχθεί οι δύο πρώτες αναμετρήσεις του Ντέκλαν Ράις απέναντι στην πρώην ομάδα του, τη Γουέστ Χαμ, με τη φανέλα της Άρσεναλ.

Αυτό είναι δεδομένο και μπορεί να το αποδεχθεί και ο πιο παθιασμένος φίλος των «κανονιέρηδων», με τον Άγγλο μέσο να έχει ηττηθεί και στις δύο περιπτώσεις, και μάλιστα, σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις.

Αρχικά, τα «σφυριά» απέκλεισαν την Άρσεναλ από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ, με τελικό σκορ 3-1, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, και αισίως, ο Ντέιβιντ Μόγιες πανηγύρισε την πρώτη νίκη της καριέρας του στο «Έμιρεϊτς», με 2-0 και τον Ντίνο Μαυροπάνο σκόρερ.

Προφανώς και στο… επίκεντρο, βρέθηκε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Άρσεναλ και οι φίλοι της Γουέστ Χαμ θέλησαν να τον πικάρουν, δευτερόλεπτα πριν κάνει το πέναλτι, το οποίο εν τέλει απέκρουσε ο Νταβίντ Ράγια.

Τι φώναζαν λοιπόν; Πως θα έπρεπε να έχει υπογράψει σε μία μεγάλη ομάδα, ειρωνευόμενοι φυσικά την Άρσεναλ, που εδρεύει στο Λονδίνο, και κατά την άποψή τους, δεν εντάσσεται στο Big 6!

Δημήτρης Μανάκος