Μήπως αυτό είναι το… turning point: Ηχηρή δήλωση Γκαρνάτσο, ο Χόιλουντ ένιωσε τι σημαίνει «Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»!

Σπουδαία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θύμισε κάτι από το ένδοξο παρελθόν της στα 50 τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Άστον Βίλα, πάλεψε και πανηγύρισε μία τεράστια νίκη. Ιδιαίτερα παθιασμένοι ο Ράσμους Χόιλουντ με τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο στις πρώτες τους δηλώσεις μετά τη λήξη του ματς!



Μήπως αυτό είναι το… turning point: Ηχηρή δήλωση Γκαρνάτσο, ο Χόιλουντ ένιωσε τι σημαίνει «Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»!

Τρομερή ανατροπή, τεράστια νίκη, σπουδαίο αποτέλεσμα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Άστον Βίλα, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-2 και να συνεχίζουν την παράδοση που τους θέλει να μην ηττώνται ποτέ στην Boxing Day στην Premier League.

Γεμάτες πάθος οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών των «κόκκινων διαβόλων», λίγα λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρησης, με τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο που σκόραρε δις να επισημαίνει πως αυτό αντιπροσωπεύει το club: μία ομάδα που δεν τα παρατά ποτέ, διότι πολύ απλά ονομάζεται «Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Εξαιρετική τοποθέτηση και από τον Ράσμους Χόιλουντ, με το πρώτο του γκολ σε επίπεδο πρωταθλήματος να δίνει «τρίποντο» και τον ίδιο να δηλώνει πως αισθάνεται ο πιο χαρούμενος άνθρωπος του κόσμου!

Δημήτρης Μανάκος