«Ξέσπασε» ο Πεπ για την κριτική που δέχεται η Σίτι: «Συνεχίστε να μας αμφισβητείτε, θα δούμε τι θα γίνει!»

Εκνευρισμένος από τη διαρκή κριτική που δέχεται η Μάντσεστερ Σίτι ήταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος επισήμανε πως δεν έχει πρόβλημα με αυτό, αλλά στο τέλος της σεζόν θα αποδεχθεί ποιος είχε δίκιο!



«Ξέσπασε» ο Πεπ για την κριτική που δέχεται η Σίτι: «Συνεχίστε να μας αμφισβητείτε, θα δούμε τι θα γίνει!»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, στη συνέντευξη Τύπου με φόντο την επικείμενη αναμέτρηση της Έβερτον με τη Μάντσεστερ Σίτι, ρωτήθηκε για την αμφισβήτηση που υπάρχει γύρω από την ομάδα του μετά τα πρόσφατα αρνητικά της αποτελέσματα. Και απάντησε αφοπλιστικά…

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι:

Για την κριτική που δέχονται εκείνος και η ομάδα του: «Έτσι είναι η δουλειά μας. Όταν δεν νικάς, είσαι ένα τίποτα, ένα μηδενικό. Όσο νικάς, θέλουν περισσότερο από ποτέ να αποτύχεις. Το νιώθω αυτό από την πρώτη μέρα μου στην Μπαρτσελόνα. Ο κόσμος περιμένει. Είχαμε καταφέρει τόσα υπέροχα πράγματα, είχαμε κατακτήσει τόσους τίτλους, και ο κόσμος έλεγε πόσο καλά και πόσο έξυπνα παίζαμε. Αλλά απλώς επειδή ήμασταν επιτυχημένοι. Δεν καταλάβαιναν τίποτα από όσα κάναμε, αλλά μας έδιναν τα εύσημα επειδή νικούσαμε.

Πρέπει να βλέπεις πέρα από αυτό. Όταν δεν νικάς, θα έρθει η αμφισβήτηση και αυτό είναι ωραίο. Συνεχίστε να μας αμφισβητείται και θα δούμε τι θα συμβεί. Ποτέ δεν σκέφτηκα στο ξεκίνημα οποιασδήποτε σεζόν το πόσα τρόπαια θα κατακτήσουμε στο τέλος της. Ποτέ. Αυτή είναι μια τραγική προσέγγιση. Μπροστά μας υπάρχει μόνο το επόμενο παιχνίδι και τίποτα άλλο.»