Κινδυνεύει η θέση του Έντι Χάου; Οι «παρορμητικοί» Σαουδάραβες και το πρόγραμμα – βουνό που ακολουθεί!

Δεν πηγαίνουν καλά τα πράγματα στη Νιούκαστλ. Μετρά έξι ήττες στα επτά τελευταία ματς, δύο αποκλεισμούς και έπεται ένα πρόγραμμα – βουνό. Μπορεί να κινδυνεύει άραγε η θέση του Έντι Χάου ή μήπως οι Σαουδάραβες, δεν ξεχνούν εύκολα:



Κινδυνεύει η θέση του Έντι Χάου; Οι «παρορμητικοί» Σαουδάραβες και το πρόγραμμα – βουνό που ακολουθεί!

Υπάρχει περίπτωση να βρίσκεται σε κίνδυνο η θέση του Έντι Χάου στη Νιούκαστλ; Οι περισσότεροι θα το σκεφτούν, αλλά η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο, πολύ δύσκολα θα υφίσταται.

Ναι, η ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν αποδίδει καλά, ναι, είναι μία πραγματικότητα το γεγονός πως δυσκολεύεται ιδιαίτερα να πάρει αποτελέσματα, ναι, μετρά έξι ήττες στα επτά τελευταία ματς, όμως ουδείς αμφισβητεί την τεράστια πρόοδο που έχει «διαγράψει» με τον Έντι Χάου.

Το γεγονός που καθιστά σε αμφιβολία αρκετούς, αναφορικά με το αν θα συνεχίσει ο Χάου να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία των «καρακαξών», έγκειται στην αποτυχία, σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, στο εν λόγω διάστημα. Πρώτα, ο αποκλεισμός από τους «16» του Champions League, εν συνεχεία ο αποκλεισμός στο Λιγκ Καπ από την Τσέλσι, στη διαδικασία των πέναλτι, και πλέον, οι διαδοχικές ήττες στην Premier League, με μοναδική εξαίρεση τη νίκη με 3-0 απέναντι στην Φούλαμ.

Όσο παρορμητικοί και να κρίνονται οι Σαουδάραβες όμως, δύσκολα θα μπουν στη διαδικασία να «ακυρώσουν» τον τελευταίο 1, 5 χρόνο, και όσα έχει πετύχει η ομάδα με τον Άγγλο προπονητή.

Θα περιμένουν, θα συζητήσουν, θα σκεφτούν, αλλά θα πρέπει να έχουν στον νου τους, πως το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι «βουνό» Διότι, η Νιούκαστλ θα αγωνιστεί στο «Άνφιλντ» απέναντι στη Λίβερπουλ, εν συνεχεία εκτός έδρας, για το Κύπελλο Αγγλίας με τη «μισητή» αντίπαλο, Σάντερλαντ, μετά κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και τέλος, στο «Βίλα Παρκ».

Συνεπώς, θα πρέπει να κάνουν υπομονή. Και όλοι οι υπόλοιποι, πρέπει να αντιληφθούμε, πως ο Έντι Χάου δεν βρίσκεται υπό πίεση, ώστε να χάσει τη δουλειά του, αλλά βρίσκεται για πρώτη φορά υπό… πίεση στον πάγκο της Νιούκαστλ!

Δημήτρης Μανάκος