Η δήλωση – σπόντα του Ποτσετίνο προς τον Μποέλι: «Είμαστε νεαρή ομάδα, πολλοί παίζουν πρώτη φορά εδώ!»

Έκανε λόγο ξανά για επιτακτική ενίσχυση της Τσέλσι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, είπε ξανά πως η ομάδα στερείται εμπειρίας και μένει να δούμε την αντίδραση του Τοντ Μποέλι!



Η δήλωση – σπόντα του Ποτσετίνο προς τον Μποέλι: «Είμαστε νεαρή ομάδα, πολλοί παίζουν πρώτη φορά εδώ!»

Πριν από μία εβδομάδα, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είχε φροντίσει να αναδείξει την επιθυμία του για μεταγραφές, λέγοντας ξεκάθαρα σε δηλώσεις του πως οι «μπλε» χρειάζονται ενίσχυση σε αρκετές θέσεις, προκειμένου να είναι ανταγωνιστικοί.

Αισίως, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τους «λύκους», ο έμπειρος προπονητής το είπε ξανά, επισημαίνοντας πως αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας του, παίζουν για πρώτη φορά στην Premier League.

Έκανε λόγο για έλλειψη εμπειρίας, είπε πως η ομάδα του άξιζε περισσότερα στο «Μολινό», αλλά επί της ουσίας, θέλησε να υπενθυμίσει στον ιδιοκτήτη του club, πως το σύνολο χρειάζεται προσθήκες. Μένει να δούμε αν θα υπάρχει ανταπόκριση, μέσα στην επόμενη… εβδομάδα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Τσέλσι ολοκληρώνει το 2023, με 19 ήττες στην Premier League. Καμία άλλη ομάδα μετρά περισσότερες, ούσα παράλληλα και η μοναδική του Big 6, που έχει ηττηθεί σε τόσο μεγάλο αριθμό ντέρμπι. Μήπως πράγματι η ενίσχυση είναι επιτακτική;

Δημήτρης Μανάκος