Οι απίστευτες χαμένες ευκαιρίες της Τσέλσι: Από τον εγωιστή Στέρλινγκ, στα… χιλιοστά του Ενκουνκού! (vids)

Από τον εγωισμό του Στέρλινγκ, στα χιλιοστά του Ενκουνκού, στην προβολή του Ντόουσον και στο «μία ντρίμπλα… μακριά» του Μιχάιλο Μούντρικ. Είναι πραγματικά, απορίας άξιον, πώς η Τσέλσι σκόραρε στο 96ο λεπτό στο «Μολινό» απέναντι στη Γουλβς!



Οι απίστευτες χαμένες ευκαιρίες της Τσέλσι: Από τον εγωιστή Στέρλινγκ, στα… χιλιοστά του Ενκουνκού! (vids)

Θα δει κανείς τα highlights της αναμέτρησης της Γουλβς με την Τσέλσι και δεδομένα θα πιάσει τον εαυτό του να αναρωτιέται, πώς γίνεται οι Λονδρέζοι να μην κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα σε 96 λεπτά και να... λυτρώθηκαν στο φινάλε, χάρη στο πρώτο γκολ του Ενκουνκού στην Premier League, το οποίο εν τέλει, δεν ήταν καν αρκετό.

Ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος με οκτώ τελικές προσπάθειες, είχαν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά κάτι ο Ζοσέ Σα, κάτι η απίθανη αστοχία τους, είχε ως αποτέλεσμα την τέταρτη συνεχόμενη ήττα εκτός έδρας.

Πώς όμως η Τσέλσι έμεινε στη 12η θέση και στους 22 βαθμούς, μετά από 18 αγωνιστικές; Αρχικά, φρόντισε ο Ραχίμ Στέρλινγκ με την φάση του 31ου λεπτού. Δεν πάσαρε την μπάλα δίπλα του, επέδειξε τεράστιο εγωισμό, η ευκαιρία χάθηκε και ο Πάλμερ με τον Τζάκσον ήταν έξαλλοι.

Μισή ώρα μετά, ο Κρίστοφερ Ενκουνκού έστειλε την μπάλα στην εστία, αυτή διαπέρασε τον Ζοσέ Σα, αλλά ο Τότι απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.

Εξήντα δευτερόλεπτα μετά, ο Στέρλινγκ βρέθηκε ξανά σε θέση «βολής», αλλά με κάποιον, ιδιαίτερο τρόπο, το έχασε ξανά. Πρόλαβε ο Ντόουσον, το 1-0 διατηρήθηκε, Ντόχερτι και Ενκουνκού διαμόρφωσαν το τελικό 2-1 και οι «μπλε» ισοβαθμούν πλέον με τους «λύκους»!

Δημήτρης Μανάκος