Ο Τρεντ έχει αλλάξει επίπεδο σε τέτοιο βαθμό, που ακόμα και το δοκάρι έχει άλλη «ανάγνωση» (vids)

Ο Κλοπ έκανε λόγο για μια από τις καλύτερες μπαλιές που έχει αντικρίσει. Οι μακρινές, διαγώνιες μεταβιβάσεις του Αλεξάντερ – Άρνολντ γίνονται ολοένα και καλύτερες και απλώνονται μπροστά στον ποδοσφαιρικό κόσμο. Ο υπαρχηγός της Λίβερπουλ έδειξε και απέναντι στην Άρσεναλ ότι πλέον κινείται σε άλλα επίπεδα και ο κόσμος των «κόκκινων» δεν θα του κρατήσει κακία για το δοκάρι.  



Ο Τρεντ έχει αλλάξει επίπεδο σε τέτοιο βαθμό, που ακόμα και το δοκάρι έχει άλλη «ανάγνωση» (vids)

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής πλέον δεν θα πρέπει να λογίζεται ως φουλ μπακ.

Δεν γνωρίζουμε αν πλέον συμπεριλαμβάνεται τόσο πολύ στη λίστα των αμυντικών, με τον Κλοπ να τον καθιερώνει σταδιακά κατά τη διάρκεια των αγώνων στο ρόλο του 6αριού.

Ο Τρεντ (και) στο ντέρμπι με την Άρσεναλ έδειξε ότι η μετατόπισή του στο γήπεδο τον έχει ανεβάσει αρκετά επίπεδα και του έχει βγάλει έναν νέο ποδοσφαιρικό εαυτό που είναι απολαυστικός.

Ο Αλεξάντερ – Άρνολντ με την ασίστ προς τον Σαλάχ για το 1-1 κόντρα στους «κανονιέρηδες» έφτασε στα 57 «σερβιρίσματα» στην Πρέμιερ Λιγκ και αναρριχήθηκε στην κορυφή των περισσότερων ασίστ από αμυντικούς. Εκεί βρισκόταν ήδη ο Ρόμπερτσον, ο οποίος εδώ και καιρό απουσιάζει και δεν έχει καταφέρει να βελτιώσει αυτή την επίδοση.

Ο ΤΑΑ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής και στη φάση από την οποία είναι ν' απορεί κανείς πώς η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να σκοράρει στην αντεπίθεση 5 εναντίον 1! Έβαλε το κεφάλι κάτω, ξεκίνησε από την περιοχή του Άλισον και τους προσπέρασε όλους, για να γίνει ο τελικός αποδέκτης της μπάλας από τον Σαλάχ, αλλά το γκελ της μπάλας προτού φτάσει στο πόδι του, έκανε το τελείωμα να σταματήσει στο δοκάρι.

Το σπριντ του και ο τρόπος με τον οποίο ουσιαστικά... δεν έβλεπε κανέναν μπροστά του και γύρω του προκειμένου να προλάβει να φτάσει στον «προορισμό» του και να βοηθήσει στην εξέλιξη της φάσης, είναι ακόμα μια στιγμή που αποτυπώνει το νέο mindset του ποδοσφαιριστή. 

Η πολύ μεγάλη και απόλυτα καθαρή και απολαυστική εικόνα για εκείνον, είναι πως ο vice-captain της Λίβερπουλ έχει πλέον διαφορετική ταυτότητα στον αγωνιστικό χώρο και έχει τρομερό ενδιαφέρον να τον μελετά κανείς...

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης