Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το England365!

Με την ευχή για... γιορτινό μποναμά, το England365.gr γι' ακόμα ένα Σάββατο ετοίμασε μια τριάδα για τα πονταρίσματα της ημέρας στις μικρές κατηγορίες του αγγλικού πρωταθλήματος!



Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το England365!

Στη LeagueOne, η Μπλάκπουλ θα επιχειρήσει κόντρα στην Μπρίστολ Ρόβερς να συνέλθει από την ήττα που υπέστη από την Κέμπριτζ την προηγούμενη αγωνιστική. Μάλιστα, είχε προηγηθεί με το 14ο γκολ του Τζόρνταν Ρόουντς σε 18 ματς από το καλοκαίρι και μετά, αλλά δέχθηκε ανατροπή για το δεύτερο αρνητικό αποτέλεσμα στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια. Θα επιλέξουμε τη νίκη των γηπεδούχων στο Bloomfield Road.

Παραμένουμε στην ίδια κατηγορία και πάμε στο ματς της Πόρτσμουθ απέναντι στη Φλίτγουντ. Οι «πομπέις» κυνηγούν την 5η διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα και ευελπιστούν να την πετύχουν, από τη στιγμή που μπορούν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Θα τους στηρίξουμε κι εμείς για τη νίκη πριν από τα Χριστούγεννα!

Κλείνουμε με την πάντοτε συμπαθητική και απολαυστική Ρέξαμ, η οποία υποδέχεται τη Νιούπορτ Κάουντι. Οι γηπεδούχοι θέλουν να διατηρήσουν το στάτους τους ως μια από τις τρεις πρώτες ομάδες της LeagueTwo και στο τελευταίο τους εντός έδρας ματς για το 2023 θα επιλέξουμε τη νίκη τους για ν' αποχαιρετήσουν με τον τρόπο που αρμόζει τον κόσμο τους.

Συνοπτικά η πρόταση του England365 (όλα τα ματς στις 17:00):

Μπλάκπουλ – Μπρίστολ Ρόβερς 1

Πόρτσμουθ – Φλίτγουντ 1

Ρέξαμ – Νιούπορτ Κάουντι 1