Πεπ, ο απόλυτος κυρίαρχος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων!

Κατακτώντας τον τίτλο και με τρίτη ομάδα στην καριέρα του, ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι πλέον το απόλυτο αφεντικό σε ό,τι αφορά τις επιτυχίες στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, μετά και το 4-0 της Σίτι επί της Φλουμινένσε!



Πεπ, ο απόλυτος κυρίαρχος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων!

Οι «πολίτες» κατέκτησαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους το εν λόγω τρόπαιο μετά το τρεμπλ που πανηγύρισαν την περασμένη σεζόν, έχοντας καταφέρει ν' αναρριχηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην κορυφή της Ευρώπης.

Τώρα, βρίσκονται πια και στο πρώτο σκαλί σε παγκόσμια κλίμακα σε επίπεδο συλλόγων, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να φτάνει σε ακόμα μια τεράστια επιτυχία!

Κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων για 4η φορά στην καριέρα του ως κόουτς, αφού το είχε καταφέρει άλλες δυο με την Μπαρτσελόνα (2010, 2012) και μια με την Μπάγερν Μονάχου (2014).

Οι τέσσερις κατακτήσεις είναι οι περισσότερες που έχει να επιδείξει κανείς στον θεσμό και κάπως έτσι ο Καταλανός προπονητής γράφει μοναδική ιστορία, προτού το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων πάρει πια μορφή Λίγκας από το καλοκαίρι του 2025...

Κώστας Ζάλιαρης