«Σάκα εναντίον Τσιμίκα, αυτό περιμένουμε»: Οι φίλοι της Άρσεναλ θέλουν τον Έλληνα απέναντι στον Άγγλο!

Υποτιμούν τον Κώστα Τσιμίκα, θεωρούν πως ο Μπουκάγιο Σάκα θα τον εκθέσει και θέλουν να δουν το εν λόγω «ματσάρισμα» στο Λίβερπουλ – Άρσεναλ. Μένει να δούμε αν οι φίλοι των «κανονιέρηδων» θα δικαιωθούν για τα σχόλιά τους στο Twitter!



«Σάκα εναντίον Τσιμίκα, αυτό περιμένουμε»: Οι φίλοι της Άρσεναλ θέλουν τον Έλληνα απέναντι στον Άγγλο!

Οι ώρες περνούν, η αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ βρίσκεται πλέον μία ημέρα μακριά και οι συζητήσεις στο Twitter για την επικείμενη συνάντηση, γίνονται όλο και πιο έντονες.

Και η βασικότερη από αυτές, όσον αφορά το αγωνιστικό του πράγματος, αφορά τη «μονομαχία» του Κώστα Τσιμίκα με τον Μπουκάγιο Σάκα, από τη στιγμή που είναι δεδομένο πως και ο ένας, και ο άλλος, θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα των ομάδων τους.

Ο Έλληνας μπακ θα βρει απέναντί του τον Άγγλο εξτρέμ και είναι δεδομένο πως το εγχείρημα αυτό δεν θα είναι απλό. Και αυτό πιστεύουν και οι φίλοι της Άρσεναλ, φροντίζοντας να το εκφράσουν στα social media.

Πολλοί… ειρωνεύονται τον Τσιμίκα, ενώ άλλοι επισημαίνουν πως ήταν εξαιρετικός στο «Έτιχαντ» και δεν θα είναι το καλύτερο δυνατό βράδυ για τον επιθετικό της Άρσεναλ. Το ποιος θα έχει δίκιο φυσικά, αναμένεται να το μάθουμε στο γήπεδο!

Δημήτρης Μανάκος