«Θα μπορούσε να είναι το πρώτο γκολ του Τσιμίκα»: Ένα αψυχολόγητο λάθος του Νούνιες στο Λίβερπουλ – Γιουνάιτεντ! (vid)

Επρόκειτο δεδομένα για μία πολύ μεγάλη στιγμή του Ντάργουιν Νούνιες. Μία στιγμή που θα μπορούσε να δώσει «καθαρή» ευκαιρία για γκολ στον Κώστα Τσιμίκα. Εν τέλει, αυτό δεν συνέβη ποτέ και το Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρέμεινε στο 0-0!



«Θα μπορούσε να είναι το πρώτο γκολ του Τσιμίκα»: Ένα αψυχολόγητο λάθος του Νούνιες στο Λίβερπουλ – Γιουνάιτεντ! (vid)

Αγαπούν πάρα πολύ τον Ντάργουιν Νούνιες στο Λίβερπουλ, αυτό γίνεται διάχυτο και κατανοητό, σε κάθε λογής αναμέτρηση των «κόκκινων», ο Ουρουγουανός δείχνει να το απολαμβάνει και ο τρόπος που αγωνίζεται είναι ιδιαίτερα αρεστός στο κοινό.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως στις τελευταίες αναμετρήσεις δεν βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική του κατάσταση, με τον Νούνιες να είναι αρνητικός στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και μεγαλύτερο δείγμα από την στιγμή του 44ου λεπτού του ντέρμπι, δεν υφίσταται, όταν βρέθηκε στο ένας εναντίον ενός με τον Τζόνι Έβανς, αλλά «μπλόκαρε».

Κόλλησε, πήρε πολλά κοντρόλ και δεν αντιλήφθηκε πως μία από τις επιλογές του ήταν ο Κώστας Τσιμίκας. Είχε διασχίσει τρομερά γρήγορα την πλευρά, είχε πατήσει στην αντίπαλη περιοχή και θα μπορούσε να βρεθεί σε καλή θέση, απέναντι από τον Ονάνα.

Ο Νούνιες δεν τον είδε όμως, έχασε την μπάλα και ο κόσμος της Λίβερπουλ δυσανασχέτησε έντονα!

Δημήτρης Μανάκος