Το Σάββατο των γηπεδούχων στο Στοίχημα!

Διαβάστε την πρόταση του England365 για τις επικείμενες αναμετρήσεις στις χαμηλές επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας!



Το Σάββατο των γηπεδούχων στο Στοίχημα!

Στη LeagueOne, η επιλογή μας θα είναι ο άσος της Μπόλτον κόντρα στη Μπρίστολ Ρόβερς με τους σημερινούς γηπεδούχους να ψάχνουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από την ήττα που υπέστησαν την περασμένη Δευτέρα από την Μπόλτον. Αυτό το αποτέλεσμα άφησε την ομάδα του Ίαν Έβατ στο -6 από την κορυφή, αν και έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Συνεχίζουμε με LeagueOne και πάμε στο παιχνίδι της Στίβενεϊτζ με την Έξετερ, εκεί όπου επίσης θα επιλέξουμε τον άσο. Υπό την ηγεσία του Στιβ Έβανς, η Στίβενεϊτζ έχει καταφέρει να παραμείνει αήττητη στα 12 τελευταία παιχνίδια και να κερδίσει στα 8 εξ αυτών!

Τέλος, επιλέγουμε και μια αναμέτρηση από τη LeagueTwo, με την Ρέξαμ να υποδέχεται την Κόλτσεστερ. Η ομάδα των Ρέινολντς και ΜακΈλενι θέλουν να δώσουν συνέχεια στην προσπάθεια ανόδου προς την τρίτη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος και αντιμετωπίζουν μια ομάδα που έχει βρεθεί στην 22η θέση με μόλις 20 βαθμούς σε 21 ματς πρωταθλήματος.

Συνοπτικά η πρόταση του England365.gr:

(17:00) Μπόλτον - Μπρίστολ Ρόβερς 1

(17:00) Στίβενεϊτζ - Έξετερ 1 

(17:00) Ρέξαμ - Κόλτσεστερ 1