Ο Βικάριο αναδεικνύεται σε ανέλπιστο ήρωα της Πρέμιερ Λιγκ!

Η μετακίνησή του από την Έμπολι στην Τότεναμ το καλοκαίρι, δεν προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Βικάριο μετά και το 5ο του clean sheet, έχει πλέον κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου σε τεράστιο βαθμό. Όσα κάνει στα γκολπόστ της Τότεναμ τον συμπεριλαμβάνουν εύκολα ανάμεσα στους μεγάλους πρωταγωνιστές της αγωνιστικής περιόδου! 



Ο Βικάριο αναδεικνύεται σε ανέλπιστο ήρωα της Πρέμιερ Λιγκ!

Ο ύψους 1,94 Ιταλός τερματοφύλακας διατήρησε ανέπαφη την εστία του γι' ακόμα μια φορά στην Πρέμιερ Λιγκ μετά το 2-0 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ στο City Ground. Και μάλιστα, με τη σπουδαία επέμβαση που πραγματοποίησε στο 85' απαγόρευσε στην ομάδα του Κούπερ ν' αποκτήσει έστω κι ελάχιστες ελπίδες για να γίνει... ροντέο το παιχνίδι! 

Ο Ποστέκογλου είδε την Τότεναμ να παίρνει ξανά διαδοχικές νίκες μετά το πολύ κακό διάστημα που διήρκησε μέχρι και τις αρχές του Δεκέμβρη. Ωστόσο, τα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε Νιούκαστλ και Φόρεστ προσφέρουν ξανά θετική ψυχολογία και σθένος για τη συνέχεια. 

Ο Γκιγιέρμο Βικάριο φιγουράρει στην κορυφή της κατηγορίας που αφορά στα περισσότερα clean sheets από τους τερματοφύλακες στην Πρέμιερ Λιγκ την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά και ίσως να μην το περίμενε κανείς. Τα πέντε παιχνίδια με απαραβίαστη εστία είναι τα περισσότερα που έχει επιδείξει κάποιος πορτιέρε στη Λίγκα μέχρι και αυτή τη στιγμή, ενώ, ένα μεγάλο συν του γκολκίπερ της Τότεναμ είναι η ικανότητά του με τη μπάλα στα πόδια. 

Οι γύρω του έχουν ασφάλεια και σε αυτό το κομμάτι με όσα τους έχει ήδη δείξει και την ψυχραιμία που τον διακρίνει όταν καλείται να συμμετέχει στο παιχνίδι με τη μπάλα χαμηλά. 

Οι αντιδράσεις των συμπαικτών του και το γεγονός πως πήγαν σ' εκείνον για την ομαδική αγκαλιά μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο City Ground, πέρα απ' την ενότητά τους, δείχνουν πως ο Βικάριο καλύπτει στο έπακρο αυτή τη στιγμή την ανάγκη για εμπιστοσύνη στα δύσκολα. Όχι ότι αυτά θ' αποφεύγονται μόνιμα, αλλά έχει καταφέρει να έχουν πίστη πως θα καταφέρει κάτι ανέλπιστο. Όπως - ίσως - ανέλπιστα ο Ιταλός πρωταγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα... 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης