Τρομερή στήριξη στον Κούπερ από το «Σίτι Γκράουντ»: Αποθέωση, παραδοχή του Κάραγκερ και… κρίσιμη ώρα! (vid)

Έχουν αγαπήσει όσο ελάχιστους τον Στιβ Κούπερ οι φίλοι της Νότιγχαμ Φόρεστ και φρόντισαν να του το δείξουν για ακόμη μία φορά, πριν από τη σέντρα στην 17η αγωνιστική της Premier League, απέναντι στην Τότεναμ!



Τρομερή στήριξη στον Κούπερ από το «Σίτι Γκράουντ»: Αποθέωση, παραδοχή του Κάραγκερ και… κρίσιμη ώρα! (vid)

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Τότεναμ, στο πλαίσιο της έναρξης της 17ης αγωνιστικής της Premier League, με τους γηπεδούχους να στοχεύουν στην πρώτη τους νίκη μετά από πέντε αναμετρήσεις, με απολογισμό τεσσάρων ηττών και μίας ισοπαλίας.

Ο Στιβ Κούπερ έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση, όμως η αλήθεια είναι πως η στήριξη που λαμβάνει από ολόκληρο το «Σίτι Γκράουντ» και τον κόσμο της Νότιγχαμ Φόρεστ, είναι πραγματικά υπέροχη.

Αποθεώθηκε κατά την είσοδό του στο γήπεδο και ο Τζέιμι Κάραγκερ δεν δίστασε να αναφέρει πως είναι σχεδόν… αδύνατο να απολυθεί αυτός ο προπονητής, όταν υπάρχει τόσο μεγάλη αποδοχή από το κοινό που ακολουθεί το club.

Μένει να δούμε αν η κατάσταση λοιπόν θα ανατραπεί και αν η Νότιγχαμ θα πανηγυρίσει την πρώτη εντός έδρας νίκη της σε βάρος των Λονδρέζων, μετά το 1997, σε επίπεδο Premier League (2-1)!

Δημήτρης Μανάκος