Το «σοκ» και η συγκίνηση του Πεπ, όταν του έδειξαν την φωτογραφία – viral με τον Χάμιλτον! (vid)

Τι υπέροχη στιγμή, πόσο αληθινή αντίδραση, ένα εξαιρετικό συναίσθημα, που ο ίδιος έκανε δώρο στον Μίκα Χάμιλτον, με φόντο το Champions League. Δείτε την αντίδραση του Πεπ Γκουαρδιόλα, μόλις είδε την πιο… viral φωτογραφία της ημέρας!



Το «σοκ» και η συγκίνηση του Πεπ, όταν του έδειξαν την φωτογραφία – viral με τον Χάμιλτον! (vid)

Ούτε ο ίδιος δεν το θυμόταν. Πολύ λογικό. Έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε. Πριν από μερικές ώρες, το England365 σας παρείχε πρώτο από κάθε ελληνικό μέσο, μία φωτογραφία του Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Μίκα Χάμιλτον.

Μία φωτογραφία του 2017, όταν ο πλέον 20άχρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, ήταν ball boy σε μία αναμέτρηση των «πολιτών» για την Premier League, με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας. Ο φωτογραφικός φακός τον είχε «συλλάβει» δίπλα στον Πεπ Γκουαρδιόλα, να τον ακούει προσεκτικά και ο Καταλανός προπονητής να του δίνει οδηγίες, έχοντας βάλει μπροστά το χέρι του.

Αισίως, έκανε το ντεμπούτο του στο Champions League ως βασικός, σκόραρε, κέρδισε το πέναλτι που μετουσίωσε σε γκολ ο Κάλβιν Φίλιπς και αποτελεί και με τη «βούλα», κομμάτι της ιστορίας του τελευταίου ματς των ομίλων της σεζόν 2023-24, το οποίο η Σίτι κέρδισε και αποτελεί τη δεύτερη αγγλική ομάδα ιστορικά, που κάνει το 6χ6 στον εν λόγω θεσμό, μετά τη Λίβερπουλ.

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Πεπ Γκουαρδιόλα… συγκινήθηκε. Του έδειξαν στη συνέντευξη Τύπου αυτή τη φωτογραφία, δεν τη θυμόταν, ρώτησε αν είναι από το 2016 ή το 2017 και σχολίασε «πόσο μεγάλωσε», για τον Μίκα Χάμιλτον.

Τι υπέροχη στιγμή…

Δημήτρης Μανάκος