Μία κλήρωση που θα κρίνει πολλά: Οι πιθανοί αντίπαλοι των Σίτι και Άρσεναλ στους «16» του Champions League!

Είσαι πρώτος, είσαι το φαβορί, αποτελείς ομάδα της Premier League και οφείλεις να φτάσεις μέχρι και τα προημιτελικά. Ναι, αλλά έχει δει κανείς τους πιθανούς αντιπάλους των Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι; Δεν είναι μόνο η Κοπεγχάγη και η… Λάτσιο. Είναι και η Παρί Σεν Ζερμέν, η Νάπολι και η Ίντερ. Δείτε αναλυτικά!



Μία κλήρωση που θα κρίνει πολλά: Οι πιθανοί αντίπαλοι των Σίτι και Άρσεναλ στους «16» του Champions League!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η κλήρωση που θα λάβει χώρα σε μερικές ημέρες από τώρα, την Δευτέρα (18/12), στη 13:00 ώρα Ελλάδος, για τη φάση των «16» του Champions League.

Η καρδιά των φίλων του αγγλικού ποδοσφαίρου θα «χτυπά» στη Νιόν, με την Premier League να διαθέτει πλέον δύο εκπροσώπους. Ο λόγος φυσικά για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι, και την Άρσεναλ, με αμφότερες να τερματίζουν στην πρώτη θέση των γκρουπ τους, με στόχο να συνεχίσουν στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Απεναντίας, Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισαν οδυνηρό αποκλεισμό και σηματοδότησαν την πρώτη φορά, που δύο ομάδες της κορυφαίας αγγλικής κατηγορίας, μένουν εκτός Ευρώπης, ούσες στην 4η θέση, πριν καν φτάσουμε στα Χριστούγεννα.

Ποιοι είναι όμως, οι πιθανοί αντίπαλοι για τους «κανονιέρηδες» και τους «πολίτες», στη Νιόν της Ελβετίας; Το βασικότερο δεδομένο είναι πως καμία εκ των δύο, δεν μπορεί να τύχει με ομάδα που είχε και στον όμιλό της. Συνεπώς, η Άρσεναλ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την Αϊντχόφεν, και ακολούθως, η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα βρει στον δρόμο της τη Λειψία.

Δυσκολότερη αντίπαλος όλων η Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ οι Άγγλοι δεν θα ήθελαν να δουν τις Ίντερ ή Νάπολι να κάνουν την εμφάνισή τους.

Διαβάστε αναλυτικά τους πιθανούς αντιπάλους:

Άρσεναλ: Κοπεγχάγη, Νάπολι, Ίντερ, Λάτσιο, Παρί Σεν Ζερμέν, Λειψία, Πόρτο

Μάντσεστερ Σίτι: Κοπεγχάγη, Νάπολι, Ίντερ, Λάτσιο, Παρί Σεν Ζερμέν, Λειψία, Πόρτο

Δημήτρης Μανάκος