Ξανά στον πάτο και με ρεκόρ στα γκολ που... μέτρησε από αντιπάλους: Η Γιουνάιτεντ απογοήτευσε!

Με αρνητικό ρεκόρ, με ολοκληρωτικό αποκλεισμό από Δεκέμβρη μήνα και με... ιστορική, δεύτερη παρουσία στον πάτο, τελείωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το φετινό της «ταξίδι» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.   



Ξανά στον πάτο και με ρεκόρ στα γκολ που... μέτρησε από αντιπάλους: Η Γιουνάιτεντ απογοήτευσε!

Φινάλε με αποδοκιμασίες γι' ακόμα μια φορά σε εντός έδρας παιχνίδι των «κόκκινων διαβόλων». Ο κόσμος γιούχαρε έντονα το περασμένο Σάββατο μετά το 3-0 από την Μπόρνμουθ, το έκανε και το βράδυ της Τρίτης μετά το 1-0 από την Μπάγερν Μονάχου.

Η ομάδα του Τεν Χαγκ έμεινε 4η στον πρώτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ ως συνέπεια των κάκιστων αποτελεσμάτων που σημείωσε και κάπως έτσι αποχαιρέτησε την Ευρώπη για φέτος...

Η Γιουνάιτεντ είναι η πρώτη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που έχει τερματίσει τελευταία στη φάση των γκρουπ του θεσμού σε δύο διαφορετικές αγωνιστικές περιόδους! Το είχε υποστεί ξανά το 2005-2006, μετά από κόντρες με τις Βιγιαρεάλ, Μπενφίκα και Λιλ.

Επιπλέον, με το γκολ του Κομάν στο ματς με τους Βαυαρούς, κατεγράφη και ιστορικό αρνητικό ρεκόρ σε ό,τι αφορά στο παθητικό.

Το κλαμπ του Μάντσεστερ σε 6 αγωνιστικές δέχθηκε 15 τέρματα, τα περισσότερα στα χρονικά της παρουσίας οποιουδήποτε συλλόγου της Πρέμιερ στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης