Δείτε Premier League, «ποντάρετε» στις… μικρές κατηγορίες της Αγγλίας – Άσοι επί πέντε για «ταμείο» Σαββάτου!

Διαβάστε την πρόταση του England365 για τρεις αναμετρήσεις των μικρότερων κατηγοριών του αγγλικού ποδοσφαίρου.  



Δείτε Premier League, «ποντάρετε» στις… μικρές κατηγορίες της Αγγλίας – Άσοι επί πέντε για «ταμείο» Σαββάτου!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε το τρέχον Σαββατοκύριακο, καθώς ναι μεν αρκετοί μπορεί να στρέφουν αποκλειστικά το ενδιαφέρον τους στην Premier League και όσα αυτή έχει να μας «χαρίσει», όμως από την άλλη πλευρά, σημαντικές είναι και οι μικρότερες αγγλικές κατηγορίες.

Και όπως κάθε Σάββατο, έτσι και τώρα, το England365 έχει βρει τρεις αναμετρήσεις και σας τις παρουσιάζει. Η πρώτη αφορά τον άσο της Μπλάκπουλ απέναντι στην Καρλάιλ, με την ομάδα του Νιλ Κρίτσλεϊ να είναι πολύ ανώτερη.

Η δεύτερη έγκειται και πάλι στην 3η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και είναι το ματς της Ρέντινγκ με την Μπάρνσλεϊ. Δεν είναι εύκολο να μην ηττηθούν οι γηπεδούχοι, αλλά «ποντάρουμε» σε αυτούς, βασιζόμενοι στην  ψυχολογία τους που προκύπτει από τις τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία ματς.

Για το τέλος αφήσαμε το ματς της League Two, ανάμεσα στη Νοτς Κάουντι και τη Γουόλσολ. Στο 1.60 ο άσος, φαντάζει ιδανική απόδοση, με τους γηπεδούχους ναι μεν να βρίσκονται στην 6η θέση, αλλά να απέχουν μόλις έναν βαθμό από την πρώτη δυάδα της κατηγορίας.

Συνοπτικά, η πρόταση του England365:

(17:00) Μπλάκπουλ – Καρλάιλ 1

(17:00) Ρέντινγκ – Μπάρνσλεϊ 1Χ διπλή ευκαιρία

(17:00) Νοτς Κάουντι – Γουόλσολ 1